ροή ειδήσεων

Συνελήφθη ο Aιγύπτιος που βίaσε 20χρονη μέσα στον δρόμο για να της πάρει το κινητό!



Ένας νεαρός Αιγύπτιος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορείται ότι λήστεψε και βίaσε 20χρονη για να της πάρει... ένα κινητό τηλέφωνο.

Ήταν γύρω στις δύο τα ξημερώματα στο τέλος του περασμένου Φεβρουαρίου, κάπου στα Πατήσια. Η 20χρονη περπατούσε στον δρόμο όταν ο νεαρός Αιγύπτιος την πλησίασε. Την απείλησε και της ζήτησε ό,τι χρήματα είχε πάνω της, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο. Η έντρομη κοπέλα πίστεψε ότι η περιπέτειά της είχε τελειώσει. Όμως δεν ήταν έτσι... Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 19χρονος δεν σταμάτησε εκεί και τη βίaσε μέσα στον δρόμο. Στη συνέχεια την εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε στα στενά της περιοχής.

Η 20χρονη, με όσο κουράγιο της είχε μείνει, έκανε καταγγελία για το περιστατικό και προσπάθησε να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία μπορούσε στους αστυνομικούς.

Τελικά την περασμένη Παρασκευή οι αστυνομικοί εντόπισαν τον νεαρό Αιγύπτιο και τον συνέλαβαν. Όπως διαπιστώθηκε, δεν είχε στο παρελθόν κατηγορηθεί για οποιοδήποτε αδίκημα. Ωστόσο, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν ο νεαρός να έχει κάνει και άλλες επιθέσεις και να αναγνωριστεί και από άλλα θύματα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον (επ.) ELGAMASY (ον.) MOHAMED του MAGDY και της SMAH, που γεννήθηκε την 9-9-2001 στην Αίγυπτο.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/4/20 11:10

    ΤΏΡΑ ΛΟΙΠΌΝ ΜΟΛΙΣ ΠΆΕΙ Ο ΜΟΧΑΜΕΤ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΉ Η ΤΙΜΩΡΊΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ. ΘΑ ΤΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΓΑΡΥΦΑΛΟ Κ ΘΑ ΒΓΕΙ ΈΞΩ ΚΟΠΈΛΑ ΠΙΑ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΆ Κ ΘΑ ΣΦΎΡΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/4/20 23:18

    έτσι ακριβώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/20 18:16

      Αφου έκλεψε λεφτά γιατί δεν πήγε σε οίκο ανοχής . Έπρεπε να βιάσει η πουστρα . Αυτοί είναι bisexual όλοι οι ανώμαλοι . Θέλει πήδημα μέχρι να πεθάνει αφου του κανεις κουρά ομορφιάς με αλοιφή κορονοϊού . Και ότι τον σκοτώσει πρώτο . Ξεκωλιαρη , όπως στη Χίο θα μυρίζει η σουφρα μαστίχα ελα εδώ να στην κάνουμε με άρωμα μελεκούνι . Ανωμαλε αλλόθρησκε βιαστή , το καράβι που σε έφερνε

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *