ροή ειδήσεων

Χωρίς Άγιο Φως φέτος το Πάσχα - Η κυβέρνηση βάζει «φρένο» στο... ντελίβερι



Φρένο στο.... ντελίβερι του Αγίου Φωτός, που έχουν ανακοινώσει ήδη πολλοί δήμοι, βάζει η κυβέρνηση καθώς όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στο υπουργείο Υγείας.


Όπως τόνισε αυτό «δεν θα το επιτρέψουμε, καθώς ενδεχομένως προκαλέσει μαζική μετακίνηση πολιτών και συνωστισμό». Μάλιστα όπως ανακοίνωσε ήδη βρίσκεται σε συνομιλίες με την ΚΕΔΕ για να δοθεί εντολή στους Δήμους όλης της χώρας, καθώς πολλοί από αυτούς ήδη έχουν... διαφημίσει ντελίβερι Αγίου Φωτός.

Την αρχή έκανε ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης όπου ο δήμαρχος ανακοίνωσε την μεταφορά του Αγίου Φωτός σε κάθε γειτονιά του δήμου, ενώ πριν από λίγο ακολούθησε με ανακοίνωσή του και ο δήμος Αλεξανδρούπολης. Η κυβέρνηση προφανώς και ήθελε να προλάβει και άλλους δήμους οι οποίοι σίγουρα θα ανακοίνωναν αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε αυστηροποίηση των μέτρων με μπλόκα από αύριο σε εθνικές οδούς όλης της χώρας με σκοπό να εμποδιστούν ασυνείδητοι πολίτες που θα θελήσουν να μεταβούν στην επαρχεία και να περάσουν τις μέρες του Πάσχα. Το ίδιο θα ισχύσει και σε πλοία καθώς ήδη το λιμενικό κάνει ελέγχους.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, τέλος, ανακοίνωσε διπλασιασμό του προστίμου για άσκοπη μετακίνηση. Πλέον το πρόστιμο θα φτάνει τα 300 ευρώ από τα 150 ευρώ που είναι σήμερα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *