ροή ειδήσεων

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: ''Τα σωματεία να ενισχύσουν την προσπάθεια για κάλυψη των αναγκών σε αίμα''



Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου με ανακοίνωση της καλεί τα σωματεία της περιοχής α συνδράμουν όλοι στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της χώρας σε αίμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η προτροπή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού δια μέσου επιστολής προς όλες τις Ενώσεις της χώρας. Ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός, με την έξαρση των κρουσμάτων, είναι και η επιταχυνόμενη μείωση των αποθεμάτων αίματος.

Ο αθλητισμός, ως κοινωνική έκφραση, δεν περιορίζεται μόνο σε ένα πρότυπο υγιούς ζωής. Αποτελεί, πάνω απ’ όλα, πρότυπο αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς αλλά και εθελοντισμού.

Άλλωστε, η αθλητική οικογένεια βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των δράσεων αλληλεγγύης, αναδεικνύοντας τις αξίες που θεμελιώνουν την κοινωνία των πολιτών. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αυγενάκης μας καλεί όλους να ενισχύσουμε την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών της χώρας μας σε αίμα.

Η ΕΠΣΔ, καλεί τα Σωματεία της δύναμης της, να συνδράμουν στην όλη προσπάθεια πάντα σε συνεννόηση με τις κατά τόπους Υπηρεσίες Αιμοδοσίας».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *