ροή ειδήσεων

Σκληρή μάχη με τη… σκοτεινή πλευρά του εαυτού του δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης



Ο καλλιτέχνης βρίσκεται σε οικειοθελή καραντίνα, απομονωμένος από την οικογένειά του, με στόχο να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.




Μόνος του και αποφασισμένος να κερδίσει στην αναμέτρηση με το ποτό παραμένει έγκλειστος εδώ κι επτά ημέρες, σε ένα δωμάτιο στο πατρικό του σπίτι στη Ρόδο, ενώ συγκλονίζει με τη δημόσια εξομολόγησή του. «Κλειδωμένος σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο σπίτι της μητέρας μου, δίνω ίσως την πιο προσωπική μάχη της ζωής μου κι αυτή τη στιγμή που σας γράφω λίγο ακόμα θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή και να ξεκινήσει η κατάβαση. Έχω να δώσω τρεις μεγάλες μάχες. Η πρώτη κατά του αλκοόλ και τα πράγματα πηγαίνουν πάρα πολύ καλά με τη θεραπεία που ακολουθώ κατά πόδας! Βέβαια, βοήθησε και πάρα πολύ μέχρι στιγμής και η φαρμακευτική αγωγή που κάνω» αποκαλύπτει ο γνωστός τραγουδιστής σε διαδικτυακό ποστ που σόκαρε όλους όσοι δεν γνώριζαν τις δραματικές μέρες που περνάει στη μάχη για την απεξάρτησή του από το ποτό.


Δραματικές συνέπειες

Ο ίδιος, μάλιστα, παραδέχεται πως θα ήταν προτιμότερο να είχε προσβληθεί από τον Covid-19, παρά αυτό που περνάει. «Είπα: όλοι πίνουμε, αλλά όχι από το πρωί, στις 8. Και να καταναλώνεις την ημέρα δύο με τρία λίτρα αλκοόλ. Σίγουρα με όλο αυτό ξέρω ότι έχω στενοχωρήσει τα τελευταία τρία χρόνια και τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου, γνωστούς και φίλους… αλλά δεν ήμουνα εγώ… ΣΥΧΓΩΡΕΣΤΕ ΜΕ» καταθέτει την αλήθεια του ο Γιώργος Δασκαλάκης, συνειδητοποιώντας τώρα τις δραματικές συνέπειες της «πνιγμένης» στο ουίσκι καθημερινότητάς του. Τώρα μετράει χαμένες φιλίες, δάκρυα, λάθη και φίλους που απομάκρυνε ο ίδιος παρά τη θέλησή του. Μιλούσε… το ποτό. Στη μάχη της επιστροφής του έχει παρέα δύο γούρια, παιχνίδια των παιδιών του, που δεν αποχωρίστηκε ακόμα κι όταν η καριέρα του ήταν γεμάτη φως, επιτυχία και άφθονο χρήμα.




«Ο Μίκυς του Γιαννάκη μου και το πρώτο δωράκι της Τσαμπικούλας μου που της πήρα όταν γεννήθηκε» αναφέρει ο ίδιος και αυτό είναι το μόνο που του δίνει χαρά μέσα στους τέσσερις τοίχους όπου βρίσκεται. Όπως και αυτή η εξομολόγηση, με λόγια αλήθειας και ταπεινής συγγνώμης, την οποία υπαγόρευσε τηλεφωνικά στον θείο του Δημήτρη Ζισίδη και εν συνέχεια δημοσιοποίησε, καθώς τα δικά του χέρια, όπως λέει, ακόμα δεν μπορούν να γράψουν.

espressonews

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/4/20 19:07

    Αχ και μας έλειψε.Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε μαζί του.Και δεν μας νοιάζει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/4/20 22:20

    κ

    Καλη δυναμη σου ευχομαι και καλη επιστροφη με οσο το δυνατο λιγοτερες απωλειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/4/20 16:52

    ΑΤΕ παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/20 19:33

      ΦΙΛΕ ΤΣΑΜΠΙΚΟ!ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕΣ ΑΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΓΑΛΟ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΧΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ!ΙΣΩΣ ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ,ΧΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΘΑ ΣΕ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ!ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΙ!ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/20 11:45

      Αφού κερδίθουν οι μάχες γράφονται στην ιστορία. Αφού ξεκαβαλισουμε το καλάμι και αφού η δημοσιότητα είναι αποδεικνύεται προσόν και όχι μέσο... Καλή ανάρρωση...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/4/20 22:43

    Φίλε αν η καινουργια μέθοδος απεξάρτησης από το ποτό είναι να βγαίνεις έξω στα μπαλκόνια και να φωνάζεις να μας συστήσεις τον γιατρό που σου έδωσε την συνταγή. Αιντε με τον κάθενα,εδώ ο κόσμος καιγεται και τούτος εδώ στην χαζομάρα του να προβληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/4/20 01:00

    Για ολπυς εμας που τον ξερουμε απο τν καλη κ τν αναποδη γελαμε... ο πινοκιο μπροστα του ειναι παιχνιδακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *