ροή ειδήσεων

Ρόδος: Εκλογές στην ”Κακιά Σκάλα”



Την Παρασκευή 5 Ιουνίου από τις 16:00 έως τις 20:00 θα γίνουν οι εκλογές στο Σ.Φ. Ρόδου ”Κακιά Σκάλα” για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.


Την Παρασκευή 5 Ιουνίου από τις 16:00 έως τις 20:00 θα γίνουν οι εκλογές στο Σ.Φ. Ρόδου ”Κακιά Σκάλα” για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο Σ.Φ. ΡΟΔΟΥ “Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ” αναλογιζόμενος την ιστορική του ευθύνη απέναντι στην αγαπημένη μας ομάδα συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1) Την Παρασκευή 5 Ιουνίου από 16:00 έως 20:00 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. συνδέσμου στα γραφεία της ομάδας μας στον Άγιο Δημήτριο.

2) Συμμετοχές υποψηφίων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 3 Ιουνίου και ώρα 21:00 είτε με προσωπικό μήνυμα στο messenger (Stamatis Fanenos) είτε τηλεφωνικά στο 6976055153.

•ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Καμία συμμετοχή δεν θα ληφθεί υπόψιν αν γραφτεί μόνο μέσα στην ομάδα στο facebook.

3) Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές θα έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του συνδέσμου μας. Οποίος δεν είναι εγγεγραμμένος και επιθυμεί να εγγραφεί θα μπορεί ακόμα και την ημέρα των εκλογών να έρθει και να ψηφίσει.

4) Τα μέλη του συνδέσμου μας που βρίσκονται εκτός του νησιού και επιθυμούν να ψηφίσουν θα μπορούν να το κάνουν μέσω αντιπροσώπου τους στο νησί αρκεί ως και την Πέμπτη 4 Ιουνίου και ώρα 21:00 να έχουν δηλώσει με προσωπικό μήνυμα στον Stamatis Fanenos ποιος θα τους εκπροσωπήσει στη διαδικασία.
12sports

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *