ροή ειδήσεων

Πανεπιστήμιο Αιγάιου: Παράταση της προθεσμίας εκκένωσης των δωματίων των φοιτητικών εστιών



Το Πυρτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενημερώνει τους φοιτητές για την απόφαση εκκένωσης των δωματίων των φοιτητικών εστιών


Το Πρυτανικό Συμβούλιο του αποφάσισε:

1) Την παράταση της προθεσμίας εκκένωσης των δωματίων έως και την 13η/6/2020. Η επιλογή του τρόπου εκκένωσης του δωματίου παραμένει ως έχει. Δηλαδή θα πρέπει οι ίδιοι ή εξουσιοδοτημένο από εσάς πρόσωπο να παραλάβει και να μεταφέρει τα προσωπικά σας αντικείμενα από τα μισθωμένα δωμάτια έως την παραπάνω ημερομηνία, άλλως για τούτο θα μεριμνήσει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με χρήση μεταφορικής εταιρίας, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο.


2) Τη διαμονή στα δωμάτιά σας για τη συλλογή και συσκευασία των προσωπικών σας αντικειμένων μόνο για μια διανυκτέρευση, εφόσον δεν είναι δυνατή η αυθημερόν αναχώρησή σας, εκτός εάν τεκμαίρεται εξαιρετική ανάγκη για περισσότερες διανυκτερεύσεις λόγω έλλειψης δρομολογίων ή μη εξασφάλισης εισιτηρίου την επομένη. Σε κάθε περίπτωση οφείλετε να αποστείλετε, με κάθε πρόσφορο μέσο στο ΠΓΦΜ, Υπεύθυνη Δήλωση, υπόδειγμα της οποίας επισυνάπτεται στο παρόν μήνυμα, προσδιορίζοντας την αυθημερόν αποχώρησή σας ή την ημερομηνία της μίας διανυκτέρευσης ή αιτιολογώντας τεκμηριωμένα την ανάγκη για περισσότερες από μία διανυκτερεύσεις. Οι ημέρες ενδεχόμενης διαμονής πρέπει να είναι εντός του χρονικού διαστήματος καταβολής μισθώματος από το Πανεπιστήμιο, ήτοι από 1/6/2020 έως 13/6/2020.

3) Στις περιπτώσεις που δεν έχετε δηλώσει ή δεν θα δηλώσετε στο ΠΓΦΜ τον τρόπο με τον οποίο θα εκκενώσετε το δωμάτιό σας ή, εφόσον έχουτε δηλώσει τον τρόπο, δεν τηρήσετε τη δήλωσή σας, ήτοι δεν προσέλθετε να εκκενώσετε οι ίδιοι/ες τα δωμάτιά σας ή δεν προσέλθει το εξουσιοδοτημένο άτομο, αναλόγως της δήλωσης που έχετε κάνει, ή δηλώσετε ότι δεν συμφωνείτε με την εκκένωση του δωματίου σας από το Πανεπιστήμιο ή δεν απαντήσετε στο ερώτημα του ΠΓΦΜ περί του τρόπου επιλογής της εκκένωσης του δωματίου σας, τα δωμάτια αυτά θα εκκενωθούν με μέριμνα του Πανεπιστημίου έως 12/6/2020 ή 13/6/2020 καθώς πρέπει να αποδοθούν κενά στον εκάστοτε ιδιοκτήτη.

4) Τα αιτήματα της κάλυψης των εξόδων μετακίνησης και της μη συσκευασίας και αποθήκευσης των προσωπικών σας αντικειμένων από τρίτους σε περίπτωση που δεν προσέλθετε οι ίδιοι οι φοιτητές/τριες ή εξουσιοδοτημένο από εσάς πρόσωπο, δεν δύναται να ικανοποιηθούν.


Παρακαλούμε, ως τη Δευτέρα 01 Ιουνίου 2020, να δηλώσετε, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση στο mail: merimna@rhodes.aegean.gr τι προτίθεστε να πράξετε σχετικά με την εκκένωση των δωματίων σας. Στην περίπτωση της εξουσιοδότησης, θα πρέπει να δηλωθεί το πλήρες όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας του εξουσιοδοτημένου ατόμου, ο/η οποίος/α θα παρουσιαστεί στο ξενοδοχείο με την ταυτότητά του.


Σε περίπτωση που δηλώσετε αδυναμία παραλαβής των προσωπικών σας αντικειμένων, το πανεπιστήμιο θα αναλάβει με δική του μέριμνα, σε συνεργασία με το ξενοδόχο, την εκκένωση των δωματίων και τη φύλαξή τους.

Σε περίπτωση δίκλινων δωματίων, όπου τα αντικείμενα των συγκατοίκων δεν είναι σαφώς διαχωρισμένα, για ευνόητους λόγους, αυτά θα φυλαχθούν σε κοινά κιβώτια.

Σημειώνεται ότι η υποχρέωση εκκένωσης, ισχύει και για τα δωμάτια των ξενοδοχείων «Κάθυς» και «Κώστας».

Γραφείο Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας Ρόδου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Δημοκρατίας 1
85100, Ρόδος
Τηλ.: 22410-99012,99013
Fax: 22410-99024
E-Mail: merimna@rhodes.aegean.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *