ροή ειδήσεων

Ξέφρενο αντί-Covid πάρτι σε καφέ-μπαρ στην Ρόδο (pics-video)



Ξέφρενο αντί-Covid πάρτι σε καφέ-μπαρ στην Ρόδο – Οι υπεύθυνοι αψήφισαν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού – Χωρίς μάσκες οι εργαζόμενοι ενώ οι πελάτες ήταν ο ένας πάνω στον άλλον

Οι υπεύθυνοι γνωστού καφέ μπαρ του νησιού αψήφησαν τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην εστίαση λόγω κορωνοϊού και οργάνωσαν ξέφρενο πάρτι στον κλειστό χώρο του καταστήματος.

Στο εν λόγω μαγαζί που άνοιξε τις πόρτες του πριν από μερικές μέρες, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου με διάθεση να διασκεδάσει όπως παλιά, χωρίς να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας που είναι υποχρεωμένες να λαμβάνουν οι επιχειρήσεις στον τομέα της εστίασης για την διασφάλιση της υγεία του προσωπικού και των πελατών τους.

Οι υπάλληλοι στο μπαρ και στο σέρβις δεν φορούσαν μάσκες, οι πελάτες δεν κρατούσαν τις αποστάσεις, αντιθέτως συνωστίζονταν ο ένας πάνω στον άλλον, όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο που έστειλε θαμώνας.



Τα μπουκάλια με το αλκοόλ σερβίρονται «χύμα» στο μπαρ και ο κόσμος ανέβηκε στα τραπέζια και στα σκαμπό για να χορέψει. Κι όλα αυτά λίγες μέρα μετά την είδηση ότι σε μια εκκλησία στην Φραγκφούρτη νόσησαν περισσότερα από 100 άτομα μόνο και μόνο επειδή τραγούδησαν μέσα σε κλειστό χώρο.










Πηγή: Πρώτο Θέμα

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/5/20 22:23

    Ναι το ξέρουμε αυτό για το συγκεκριμένο μαγαζί δεν υπάρχει αστυνόμευση ούτε υγειονομικοι κανονες.. Οι άλλοι επιχειρηματίες που κρατάνε το μέτρο είναι βλακες και ήδη έχουν περάσει για τον πρώτο έλεγχο το υγειονομειο.. Αλλά στην Ελλάδα ζούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/5/20 22:47

    Ε και ? Υποτίθεται εμείς εδώ δεν έχουμε κρούσματα. Στους δρόμους που περπατάνε δίπλα δίπλα δεν κολλάνε? Τόσο καιρό που πηγαίνουν στις παραλίες και είναι ο ένας πάνω στον άλλον δεν κολλάνε? Στις καφετέριες που άνοιξαν και πίνουν από τα ποτήρια που δεν ξέρουμε αν απολυμαινονται σωστά δεν κολλάνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/5/20 00:00

    Τέλεια ανεβαζεται στορυ ανθρώπων που διασκεδαζαν μετα την Κλεισούρα που φάγανε και δώσατε φωτογραφίες από συγκεκριμένα άτομα ? Αυτός που το έκανε έπρεπε να είχε πολύ μεγαλο κόμπλεξ γιατί ήξερε τι έκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/5/20 06:06

    ...και καλό θα ήταν οι πουθενάδες να περάσουν και από τα μαγαζάκια του covid γύρω από την μαρ@ίνα και να κάνουν και κανένα έλεγχο για τις αποστάσεις!
    BΓΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι σερβιτοροικαι το προσωπικο φορουσαν .μην λεμε μλκιες ολοι το δαμε και ηταν ολα ορθανοιχτα και παντα καραρισματα απο τους σερβιτορους ελα τωρα βγηκε λιγο εξω ο κοσμος και ξεσηκωθηκατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/5/20 17:14


    Ρε άντε στον πάτο όλοι σας! Δώστε δουλειές και άστε της εξόδους! Όλα γυναικεία δουλειά στο Covid19! Όλα άνοιξαν τα γήπεδα όχι ουστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/5/20 19:22

    Και κατά τα άλλα δεν έχουν ανοίξει άλλες υπηρεσίες για να εξυπηρετείται ο κόσμος, παρά μόνο κατόπιν ραντεβού και αντε περίμενε εσύ μετά από ηλεκτρονικές αιτήσεις πότε θα σε ειδοποιήσουν και πότε θα σε πληρώσουν (βλέπε εφκα πχ λέω εγώ τώρα.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/5/20 03:12

    μην κρυβόμαστε τώρα όλη η Ροδος τα λέει. Όλοι κλειστοί και το σοχο ανοιχτό. Η αστυνομία κάνει ότι δεν ξέρει τίποτα. Έλα τώρα ποσό λάδωμα παίζει πια. Ο καθένας κάνει ότι θέλει ξέφραγο αμπέλι. Άλλοι δεν έχουν να φάνε και δεν έχουν δουλειά και άλλοι με εκατομμύρια ανοίγουν σαν να μην τρέχει τίποτα και κανείς δεν τους αγγίζει γιατί φοβούνται όπως στην προκειμένη περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ δεν με νιαζει που ηταν αυτο ειναι αλλο θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/6/20 17:04

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ???ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΣΙΛΙΕΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ.....ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/6/20 20:45

    ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ !
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ? ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/7/20 02:48

    Σωστο ειναι να ανοιξουνε τα μαγαζια και οσες περισσοτερες επιχειρησεις γινεται για να εργοδοτηθουνε περισσοτερα ατομα! ΑΛΛΑ, καποιοι να τηρουνε τα μετρα και να εχουνε σημαντικη μειωση των εσοδων τους και να φοβουνται να μην παρεκλησουν στο ελαχιστο απο τα απαιτουμενα μετρα μετρα για να μην φανε κανενα τσουχτερο προστημο και αλλοι με χωρις κανενα ιχνος
    κοινωνικης συνείδησης και αψηφωντας ολα τα μετρα (ανεξαρτητα αν καποια ειναι πραγματικα γελοια η οχι) και να προχωρανε σε τετοια πλεον παρανομα οργανωμενα παρτυ τοτε οχι μονο δοκιμαζουνε τις αντοχες των εργαζωμενων αλλων επιχειρησεων και ποσο μαλλον αυτων που μεχρι και σημερα ειναι ανεργοι λογω της καταστασης αλλα και την γενικη ανοχη της κοινωνιας στη διαφθορα που διακατεχει νησι μας . Το χειροτερο απο ολα ? Οπως το εθεσε και αλλος ενας σχολιαστης πθο πανω, ολοι ξερουμε ποιο μαγαζι ειναι, ολοι ολοι φοβουνται να το ονομασουνε και ακομα και η ιδια η αστυνομια που δεν κανει τιποτα μας φτυνει στα ματια και μας λεει το λεει καταμουτρα οτι λαδωνεται και δεν τους αγγιζουν (με το να μην λες η να κανεις τιποτα πολλες φορες λεει και δειχνει περισσοτερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *