ροή ειδήσεων

Daily Mail: Οι Βρετανοί απαγορεύεται να πάνε διακοπές στην Ελλάδα όταν ανοίξει τα σύνορά της



Στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας επισημαίνεται ότι, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού, η Βρετανία έχει εξαιρεθεί από τη λίστα των 29 χωρών από τις οποίες επιτρέπονται πτήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουνίου
Eλλάδα, η χώρα που αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους Βρετανούς, οι οποίοι, όμως, δεν θα μπορέσουν να την επισκεφτούν στις 15 Ιουνίου οπότε και ανοίγουν τα σύνορα της χώρας. Τη συγκεκριμένη είδηση αναδεικνύει και σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η οποία σε δημοσίευμά της κάνει αναφορά στη λίστα με τις 29 χώρες, από τις οποίες θα επιτρέπονται πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τα μέσα του ερχόμενου μήνα.

Οι Βρετανοί δεν μπορέσουν να κάνουν διακοπές τον Ιούνιο στην Ελλάδα, καθώς, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στη Βρετανία παραμένει πολύ υψηλός.


Συγκεκριμένα, στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν καταγραφεί πάνω από 269.000 μολύνσεις, ενώ όσοι έχουν καταλήξει εξαιτίας της νόσου υπερβαίνουν τους 37.000.

Στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας αναφέρεται ότι τουρίστες από Αυστραλία, Κροατία, Σερβία και Λίβανο θα μπορούν, μεταξύ άλλων, να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.


Ωστόσο, όπως αναφέρεται, η πορεία της πανδημίας στη Βρετανία δεν της επιτρέπει να συμπεριληφθεί στη λίστα των «29».

Η βρετανική εφημερίδα δεν παραλείπει να αναφερθεί και στα σχέδια του υποργείου Τουρισμού, βάσει των οποίων η λίστα θα επεκταθεί και με πτήσεις από άλλες χώρες από 1ης Ιουλίου. Ακόμη, μνεία γίνεται και στο γεγονός ότι στα περισσότερα ελληνικά νησιά δεν έχουν εντοπιστεί περιστατικά κορωνοϊού.

Σημειώνεται, δε, στην Daily Mail ότι ο τουρισμός και οι βιομηχανίες που σχετίζονται άμεσα με αυτόν απαρτίζουν το 20% της ελληνικής οικονομίας, με αποτέλεσμα το Μαξίμου να πασχίζει να μην χαθεί η φετινή τουριστική σεζόν.

Ακόμη, το βρετανικό μέσο επισημαίνει ότι ύστερα από την καραντίνα έξι εβδομάδων που επιβλήθηκε τον Μάρτιο, η Ελλάδα έχει ανοίξει εκ νέου τα μουσεία της όπως και δημοφιλή, για τους τουρίστες, μέρη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *