ροή ειδήσεων

Εύσημα της υφυπουργού Παιδείας Σ. Ζαχαράκη στο 1ο Γυμνάσιο Ρόδου



Τα εύσημα στους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ρόδου έδωσε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, να κατασκευάσουν ασπίδες προστασίας για εκπαιδευτικούς και μαθητές των ειδικών σχολείων της Ρόδου.

Με γραπτό μήνυμά της στο Facebook η υφυπουργός συγχαίρει τα παιδιά για την εξαιρετική πρωτοβουλία να παρουσιάσουν δύο καινοτόμα έργα σχετικά με την τρισδιάστατη εκτύπωση, αλλά τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, κ. Παπαδομαρκάκη, την εκπαιδευτικό του σχολείου Αγγελική Νικολάου και βέβαια τη διεύθυνση του σχολείου.

Αναλυτικά η υφυπουργός Παιδείας αναφέρει:

“Η διαδικτυακή εκδήλωση με μαθήτριες και μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ρόδου την περασμένη Κυριακή είχε στόχο να παρουσιάσει δυο καινοτόμα έργα των παιδιών σχετικά με την τρισδιάστατη εκτύπωση.

Αλλά και να αναδείξει και τις τρεις διαστάσεις της τρισδιάστατης εκτύπωσης: επιχειρηματικότητα, καινοτομία και αλληλεγγύη.

Το «ελληνικό σουβενίρ” αλλά η έξυπνη γλάστρα από τους μαθητές Μιχάλη Γρίβα
Κατερίνα Τσιρίμπη, Σταματία Χατζή, Νεφέλη Μίχαλου, Δήμητρα Τσαγγάρη, Πάρη Βαρδέλη
Ιάκωβο Κορκίδα, Ιλάειρα Μπεζντόλνι, Σεΐμένη Ιωάννα, Σεΐμένη Θεοχάρη, Άννα Παπαγιάννη, Ηλιάνα Παπαθεοδωράκη, Ευαγγελία Χατζηδάκη, Ελευθερία Παπαγιαννοπούλου, Θεοδώρα Κοκκόνα έγιναν η αφορμή να σκεφτούμε και κάτι άλλο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης!




Να κατασκευάσουν ασπίδες προστασίας για εκπαιδευτικούς και μαθητές των ειδικών σχολείων της Ρόδου! Οι μάσκες είναι ήδη έτοιμες και παραδόθηκαν σήμερα στη διεύθυνση του σχολείου!

Ευχαριστώ από καρδιάς τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, κ. Παπαδομαρκάκη που με ενημέρωσε για την διαδικτυακή εκδήλωση, την εκπαιδευτικό του σχολείου Αγγελική Νικολάου και βέβαια τη διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Ρόδου!
Και κυρίως τα παιδιά που αγκάλιασαν την ιδέα και έδρασαν άμεσα!

Η «τάξη σε πράξη” όπως μου έγραψε η εκπαιδευτικός στο μήνυμα σήμερα”!

skyrodos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *