ροή ειδήσεων

15χρονος πνίγηκε σε πισίνα σπιτιού



Στο πένθος βυθίστηκε το νησί της Αίγινας αφού ένας 15χρονος βρήκε τραγικό θάνατο σε πισίνα σπιτιού στην περιοχή της Πολίτισσας στο Μεσαγρό.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και γιατρός για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, αλλά ήταν ήδη αργά καθώς ο ανήλικος είχε ήδη καταλήξει.

Η είδηση συγκλόνισε τη μαθητική κοινότητα του Γενικού Λυκείου Αίγινας, όπως φάνηκε από τα μηνύματα συμμαθητών του 15χρονου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το τραγικό γεγονός έγινε ευρύτερα γνωστό κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Φίλιππος Τζίτζης και Παναγιώτης Ηλίας εξέφρασαν τη θλίψη τους και ενημέρωσαν τους δημοτικούς συμβούλους.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του ανήλικου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο κ. Φίλιππος Τζίτζης στο σημείο του τραγικού συμβάντος πήγε η αστυνομία, το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας που έφτασε στον Μεσαγρό μετά από εννέα λεπτά μεταφέροντας και γιατρό. «Δυστυχώς δεν πρόλαβαν το μοιραίο», είπε ο κ. Τζίτζης.

«Ήταν συγκινητικός ο τρόπος που χειρίστηκαν το γεγονός», είπε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ηλίας, η κατοικία του οποίο βρίσκεται κοντά στο σημείο που συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *