ροή ειδήσεων

Δεκαέξι τσάρτερ θα προσγειωθούν την 1η Ιουλίου στο αεροδρόμιο Ρόδου



Δεκαέξι πτήσεις τσάρτερ από ευρωπαϊκούς προορισμούς αναμένονται στη Ρόδο την 1η Ιουλίου, ξεκινώντας κι επίσημα η τουριστική σεζόν.

Όπως δήλωσε στον sky ο Αερολιμενάρχης Ρόδου Σπύρος Δεληγιάννης, οι περισσότερες πτήσεις θα είναι από τη Γερμανία, ωστόσο σαφής εικόνα για την αεροπορική κίνηση το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα αποτυπωθεί επίσημα το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουνίου, οπότε και ο ίδιος θα έχει επίσημη ενημέρωση από τον slot coordinator της Αθήνας, αφού μέχρι και αυτή την ώρα η πληροφόρηση συνεχώς ανατρέπεται κι αλλάζει ο προγραμματισμός των πτήσεων.



“Είναι παράτολμο να μιλάμε για την 1η Ιουλίου, αφού με την παρούσα κατάσταση λόγω του covid-19 η ημερομηνία αυτή ακούγεται πολύ μακρινή. Αλλάζει συνεχώς ο αριθμός των πτήσεων και κάθε μέρα έχουμε άλλη πληροφόρηση, ωστόσο με τα δεδομένα μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε θα περιμένουμε την επόμενη Τετάρτη, 16 αεροσκάφη από την Ευρώπη στον αερολιμένα Ρόδου”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Δεληγιάννης επισήμανε πως το αεροδρόμιο της Ρόδου είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον covid-19, ενώ σήμερα θα έχει μία ακόμη συνάντηση για το λόγο αυτό με τον φορέα διαχείρισης του Αερολιμένα.

skyrodos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *