επικαιρότητα

4 αεροδιακομιδές από την Πολεμική Αεροπορία και το ΕΚΑΒΤέσσερις αεροδιακομιδές μέσα σε… 4 ώρες κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τα πληρώματα της Πολεμικής Αεροπορίας και του ΕΚΑΒ, από και προς το Ηράκλειο!

Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκε η αεροδιακομιδή μιας γυναίκας που αντιμετώπιζε παθολογικό πρόβλημα από το νησί της Αμοργού, η οποία μεταφέρθηκε με ελικόπτερο Super Puma στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Νωρίτερα, υπήρξε μία ακόμα αεροδιακομιδή ενός διασωληνωμένου άνδρα από τη Ρόδο, αλλά και ενός νεογνού με δύσπνοια, το οποίο μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η … πρώτη αεροδιακομιδή της ημέρας αφορούσε στον 70χρονο άνδρα, από την περιοχή του Μονοφατσίου, ο οποίος χθες μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο στήθος, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι γιατροί σήμερα έκριναν αναγκαία η μεταφορά του στην Αθήνα , η οποία πραγματοποιήθηκε με C-130.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά