ροή ειδήσεων

Το 5G σκοτώνει και τα δέντρα, λέει νέα γερμανική μελέτη

συμπεριλαμβάνονται και νέες παρατηρήσεις πάνω σε άλλα φυτά, ζώα και ανθρώπους



Η παρούσα ανάρτηση συμπεριλαμβάνει επίσης τη θρυλική συνέντευξη και άρθρο του νομπελίστα ιατρού Luc Montagnier.

Robert F. Kennedy Jr. – Απρίλιος 2020

Μετά από 9 χρόνια έρευνας, μια νέα μελέτη διαπιστώνει ότι οι ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές από πύργους κινητής τηλεφωνίας προκαλούν «υψηλού επιπέδου βλάβη» στα δέντρα εντός της εμβέλειας των ιστών. Η μελέτη των δασών στο Μπάμπεργκ και το Χάλσταντ της Γερμανίας συνδύασε φωτογραφικά και παρατηρητικά δεδομένα, και μέτρησε την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

"Αυτό αποτελεί κίνδυνο για τα δέντρα σε όλο τον κόσμο", δήλωσε η Cornelia Waldmann-Selsam, συν-συγγραφέας της μελέτης, "Τα αποτελέσματα αυτά συνάδουν με το γεγονός ότι οι ζημιές που προκλήθηκαν στα δέντρα από πύργους κινητής τηλεφωνίας συνήθως ξεκινούν από τη μία πλευρά και εκτείνονται σε ολόκληρο το δέντρο με την πάροδο του χρόνου."

Άλλες μελέτες δείχνουν ότι η ασύρματη ακτινοβολία καταστρέφει γενικά τη ζωή των φυτών. Μια μελέτη του 2010 από Ολλανδούς ερευνητές & που δημοσιεύθηκε στο Popular Science, διαπίστωσε ότι το WiFi αρρωσταίνει τα φυλλοβόλα δέντρα, συμπεριλαμβανομένης της «ροής υγρών (αιμορραγία δέντρου) και ρωγμές στο φλοιό», και μια «μια γυαλάδα σαν μολύβδου» στα φύλλα τους. "Στις Κάτω Χώρες, ένα επιβλητικό 70% των αστικών δέντρων πάσχουν από δηλητηρίαση από ακτινοβολία, από μόλις 10% πριν από πέντε χρόνια."

Χιλιάδες μελέτες συνδέουν την ασύρματη ακτινοβολία με τις δυσμενείς επιπτώσεις στα ζώα. Μόλις δέκα λεπτά έκθεσης προκάλεσαν βλάβη πλοήγησης, επικοινωνίας, πέψης και οξυγόνωσης στις μέλισσες, οδηγώντας σε κατάρρευση της αποικίας. Η ασύρματη ακτινοβολία επηρέασε την ικανότητα των πτηνών να πλοηγούνται και να αναπαράγονται, και προκάλεσε φθορά φτερών. Οι βάτραχοι κοντά σε πύργους κινητής τηλεφωνίας πεθαίνουν κατά 90% (!) από την ακτινοβολία και 10% από άλλες αιτίες. Στα πρώτα συμπτώματα συγκαταλέγονται "απώλεια ελέγχου κινήσεων" και "ασύγχρονη ανάπτυξη" (δηλ. μεγαλώνουν ηλικιακά διάφορα μέρη του σώματος, αλλά δυσανάλογα, παραμορφωτικά).

Οι ασύρματες τεχνολογίες 5G προκαλούν τεκμηριωμένες βλάβες στον άνθρωπο, σύμφωνα με δημοσιευμένη έρευνα του 2018 στο Environmental Research Journal, συμπεριλαμβανομένων:

Καρκίνος, βλάβη του DNA, θραύση του αιματοεγκεφαλικού-φράγματος (δηλ. ρήξη της μεμβράνης που προστατεύει το εγκεφαλονωτιαίο υγρό από τη διέλευση επιβλαβών κυττάρων, σωματιδίων και μεγάλων μορίων), μειωμένη ροή αίματος στον εγκέφαλο, τραυματισμοί αναπαραγωγικού συστήματος, βλάβη στον προγεννητικό εγκέφαλο, μειωμένη μελατονίνη και βλάβη μιτοχονδρίων, κατεστραμμένο σπέρμα και μη ορατούς τραυματισμούς στους όρχεις, προβλήματα μνήμης και μάθησης, νευρολογικές διαταραχές, ενδοκρινικές αλλαγές, Αλτσχάιμερ, αρρυθμίες στην καρδιά, μεταβολές EEG, ακουστικές παρενέργειες, δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, οξειδωτικό στρες και υπερλήψη ασβεστίου,

Ενώ ο κόσμος βρίσκεται σε αποκλεισμό (lockdown), το Facebook & άλλες εταιρείες ανεγείρουν 5G στύλους σε χρόνο ρεκόρ.
Το Scientific American, το μακροβιότερο επιστημονικό περιοδικό στην Αμερική, εξέδωσε την εξής προειδοποίηση: "Δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι το 5G είναι ασφαλές."

Σημείωση Διόδοτου:

Τα ίδια ακριβώς λέει για το 5G, στο παρακάτω βίντεο, ο Luc Montagnier ο οποίος τιμήθηκε το 2008 με το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής για την έρευνά του στο AIDS.


Luc Montagnier HIV Nobel Prize Winner Says Virus "Bio-engineered" in Lab 黄艳玲 16/04/20




Luc Montagnier, Γνωρίζω που παρασκευάστηκε ο Covid-19!
Πρόκειται για έργο ενός μαθητευόμενου μάγου και όχι ενός επιστήμονα, Ο κορωνοϊός δεν προήλθε από την αγορά της Ουχάν. Αυτός μπορεί να είναι ένας ωραίος μύθος, αλλά δεν μπορεί να γίνει.

Τα λόγια αυτά δεν ανήκουν σε κάποιο τυχαίο ερευνητή ή δημοσιογράφο ή πολιτικό.
Ανήκουν στο Γάλλο νομπελίστα Luc Montagnier ο οποίος τιμήθηκε το 2008 με το βραβείο Νόμπελ της ιατρικής για την έρευνά του στην άλλη θανατηφόρα ασθένεια το AIDS.

Σε συνέντευξή του στις 16 Απριλίου (ανωτέρω βίντεο), ο Γάλλος ιατρός εξήγησε γιατί δεν πιστεύει ότι ο Covid-19 δεν προέρχεται από μόλυνση που συνέβη στην ιχθυαγορά Huanan της Ουχάν.

«Είναι ένας “όμορφος” μύθος αλλά δεν είναι η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι προήλθε από το εργαστήριο βιοερευνών της Ουχάν», λέει ο Γάλλος νομπελίστας για να συνεχίσει:

«Το εργαστήριο της Ουχάν ασχολείται με τέτοιου είδους έρευνες σχετικά με την οικογένεια των κορωνοειδών ιώσεων από τις αρχές του 2000.
Έχουν μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα ερευνών» λέει ακόμη ο Montagnier και εξηγεί ότι έχει αναλύσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της ακολουθίας των γονιδιωμάτων του ιού με τον, μαθηματικό, συνάδελφό του Jean-Claude Perr

«Δεν είμαστε οι πρώτοι που το λέμε αυτό.
Μια ομάδα Ινδών ερευνητών δημοσίευσε επίσης μια εργασία στην οποία αποδεικνύεται ότι το πλήρως γονιδίωμα του κορωνοϊού έχει ακολουθίες ενός άλλου ιού του γνωστού HIV δηλαδή του AIDS».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η ομάδα των Ινδών ερευνητών αναγκάστηκε στη συνέχεια να αποσύρει τη δημοσίευσή της, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες για ποιο λόγο και ποιοι την ανάγκασαν να την αποσύρει υπογραμμίζοντας:
«Η επιστημονική αλήθεια πάντα όμως επικρατεί στο τέλος».
Μάλιστα ο Γάλλος γιατρός αναφέρει ότι ο κορωνοϊός COVID-19 προήλθε από την προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν εμβόλιο κατά του AIDS!
Σύμφωνα με τον Montagnier στοιχεία από το DNA του AIDS εισήχθηκαν από τους Κινέζους ερευνητές στο γονιδίωμα του κορωνοϊού προκειμένου να δημιουργήσουν ένα εμβόλιο κατά του AIDS.

«Πρόκειται για έργο ενός μαθητευόμενου μάγου και όχι ενός επιστήμονα», πρόσθεσε.

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του αυτών, ο Γάλλος νομπελίστας καθηγητής, τόνισε ότι κατά την εκτιμησή του ο κορωνοιός ως εκ της ιδιότητας του θα εξαφανιστεί σε λίγους μήνες,θέση που υποστηρίζει και ο γνωστός στη Γαλλία συναδελφός του καθηγητής Ντιντιέ Ραούλτ.

Από την εποχή της βράβευσής του με το νόμπελ ιατρικής μαζί με τον ερευνητή Françoise Barré-Sinoussi, ο Luc Montagnier έχει κατηγορηθεί για ορισμένες θέσεις του.

Το 2009 ανέπτυξε κάποιες θεωρίες έξω από την πεπατημένη αναφορικά με την προέλευση του AIDS και τον τρόπο μετάδοσής του, ενώ το 2017 100 Γάλλοι ακαδημαϊκοί ζήτησαν την αποπομπή του από το «ιατρικό κολέγιο» εξαιτίας θέσεων που πήρε κατά του εμβολιασμού.

diodos.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *