επικαιρότητα

Ένας μικρός ήρωας υποδέχθηκε τον Κικίλια στη ΡόδοΜια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Βασίλη Κικίλια σήμερα το πρωί αμέσως μόλις προσγειώθηκε στη Ρόδο, όπου συνεχίζει τις επισκέψεις του για να διαπιστώσει την ετοιμότητα του Συστήματος Υγείας στη νησιωτική Ελλάδα.


Στο αεροδρόμιο τον περίμενε η οικογένεια του μικρού Μιχάλη. Ο οκτάχρονος Μιχάλης που πάσχει από σπαστική τετραπληγία, έγινε γνωστός στο πανελλήνιο, καθώς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ευχαρίστησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η Κυβέρνησή του τον περασμένο Ιούλιο. Είχαν γνωριστεί σε μία περιοδεία του Πρωθυπουργού στη Ρόδο.

Όταν δε επισκέφθηκε την Αθήνα με την οικογένειά του, εκτός από τον Πρωθυπουργό, η οικογένεια του Μιχάλη συνάντησε και τον Βασίλη Κικίλια στο Υπουργείο Υγείας. Τους «ήρωες» του Ε.Σ.Υ. πήγε να συναντήσει στη Ρόδο ο Κικίλιας, ένας μεγάλος ήρωας τον υποδέχθηκε στη Ρόδο.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά