επικαιρότητα

Ευρεία σύσκεψη στο δήμο Ρόδου, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτωνΕυρεία σύσκεψη, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποιήθηκε εκτάκτως χθες το απόγευμα στο Δήμο Ρόδου.
Την αυστηρή επιβολή του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και την ενίσχυση των ελέγχων στους δρόμους, ζήτησε o Αντώνης Καμπουράκης.«Είναι θλιβερό το γεγονός, η Περιφέρειά μας να είναι η δεύτερη μελανότερη σε όλη τη χώρα από τροχαία ατυχήματα» ανέφερε με ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος.
Στη σύσκεψη, λόγω της έκτακτης σύγκλησής της, δεν μπόρεσαν να παραστούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων οι επικεφαλής των παρατάξεων «Ρόδος – Δύναμη Πολιτών» και «Λαϊκής Συσπείρωσης», Φώτης Χατζηδιάκος και Τάκης Πότσος αντίστοιχα.
Σημειώνεται ότι το θέμα των τροχαίων ατυχημάτων ανέδειξε πρόσφατα ο επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος Αξιών», Δημήτρης Κρητικός, ζητώντας την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.

ερτ

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά