επικαιρότητα

Πρωτοβουλίες Δήμου Ρόδου για την ανάκαμψη του θαλάσσιου τουρισμούΣειρά πρωτοβουλιών, για να την ανάκαμψη του θαλάσσιου τουρισμού και τη δυνατότητα άφιξης σκαφών αναψυχής- γιοτ από το εξωτερικό με το πλήρωμά τους , στο λιμάνι της Ρόδου και στα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου, αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Ρόδου και πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου Αντώνης Καμπουράκης.
Ο Αντώνης Καμπουράκης,θα στείλει επιστολές προς τον ΕΟΔΥ και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, με τις οποίες θα διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση, ότι στη Ρόδο και στα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ISBN .Παράλληλα ανακοίνωσε ότι ο Δήμος Ρόδου προχωρήσει στον μηδενισμό των
τιμολογίων για την παροχή νερού από την ΔΕΥΑΡ και την αποκομιδή των απορριμμάτων από τα κρουαζιερόπλοια και τα σκάφη αναψυχής που προσεγγίζουν το λιμάνι του νησιού μας, ικανοποιώντας και ένα πάγιο αίτημα των ιδιοκτητών κρουαζιερόπλοιων.
«Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, πιέζοντας με όλα τα μέσα που διαθέτουμε και προς κάθε κατεύθυνση, για να επιτραπεί ο κατάπλους των σκαφών αναψυχής από το εξωτερικό με το πλήρωμά τους στο λιμάνι της Ρόδου και να στηριχθεί η ανάκαμψη του θαλάσσιου τουρισμού, με συγκεκριμένα δελεαστικά μέτρα» δήλωσε ο Αντώνης Καμπουράκης και πρόσθεσε: « Η Ρόδος, αποτελεί ασφαλή προορισμό, αφού έγκαιρα προνοήσαμε και λάβαμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την αντιμετώπιση και διαχείριση της υγειονομικής κρίσης. Η δημοτική αρχή στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα προβλήματα που προκύπτουν, επιλύοντάς τα με τον μέγιστο δυνατό τρόπο».

ερτ

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Γεια σας λεγομε Μιχαηλ Λαμπρου μενω στους αγίους αποστόλους, ένας συμπολίτης μας έχει ανάγκη απο βοηθεια ειναι σαι πολλη ασχημη κατάσταση κ οικονομική κ χρειαζεται γιατρό παθολόγο κ οφθαλμίατρο διότι έχει πρόβλημά στο 1 μάτι έχει φλεγμονή κ στα πόδια έχει αίματα στα νύχια είναι κ τα 2 πόδια του πρισμενα ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΡΔΙΑ. Μένει στους Άγιους αποστόλους οδός γαριφαλιάς πίσω από την κεραία του ράδιο ταξί. Εγώ προσωπικά του βάζω φάρμακα στο μάτι εδώ κ 2-3 μήνες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . σας παρακαλάω κάντε κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά