ροή ειδήσεων

Κακός οιωνός η αποψινή έκλειψη της σελήνης! Τύμπανα πολέμου με την Τουρκία, «εισβολή» λιμού και αναταραχές



Προάγγελος κακών μαντάτων είναι η «θυμωμένη» έκλειψη της Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και θα είναι ορατή και στην Ελλάδα!

Η Πανσέληνος της 5ης Ιουνίου επηρεάζει τους επόμενους εννιά μήνες, με τη Σελήνη να κάνει «τετράγωνο» με τον Άρη. Είναι, επίσης, απέναντι από την οπισθοδρόμηση της Αφροδίτης, γεγονός που προκαλεί… Ρίχτερ πολιτικών εξελίξεων στην Ευρώπη και στη χώρα μας, με τον βιολογικό τρόμο να πλανάται πάνω από τα κεφάλια των Ευρωπαίων!

Η σημερινή έκλειψη της Σελήνης, όπως αποκαλύπτει η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου, είναι η έκλειψη ασύμμετρων απειλών, πολεμικού κλίματος και ακραίων φαινομένων. Είναι χαρακτηριστικό ότι τέτοιες εκλείψεις είχαμε για παράδειγμα το 1912 (Α’ Βαλκανικός Πόλεμος) και το 1930 (παγκόσμια οικονομική ύφεση). Το αστρολογικό φαινόμενο σχετίζεται με ιούς και λοιμώξεις (παρόλο που θα «σκάσει» μια νέα θεραπεία για μορφές καρκίνου), εχθροπραξίες στη Μέση Ανατολή και τρομοκρατικά χτυπήματα σε Γαλλία, ΗΠΑ, Αγγλία και Ρωσία. Η έκλειψη όμως σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τουρκική επίθεση στη χώρα μας, με τις φλεγόμενες ζώνες να είναι ο Εβρος, η Ρόδος, το Καστελόριζο και η Κρήτη. Η χώρα μας βρίσκεται σε κλοιό, μια και θα έχουμε εντάσεις και στα σύνορα με την Αλβανία.

Αλυσιδωτά γεγονότα

Χαρακτηριστικό του εκρηκτικού τοπίου αποτελεί και το γεγονός ότι μέσα σε ένα σεληνιακό μήνα θα συμβούν όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις εκλείψεις. Η πρώτη στις 5 Ιουνίου, η δεύτερη πάνω στο θερινό ηλιοστάσιο (είναι ηλιακή στο ζώδιο του Καρκίνου και θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου) και η τρίτη στις 5 Ιουλίου. Η δακτυλοειδής έκλειψη της 21ης Ιουνίου είναι σπάνια, λόγω της ιδιαίτερης ευθυγράμμισής της με το γαλαξιακό κέντρο, και θα είναι ορατή σε πολλές γωνιές του πλανήτη.

Φτώχεια, πείνα και εξαθλίωση είναι το «μενού» των εκλείψεων, με τον Ουρανό να διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στα δραματικά γεγονότα, ενώ ο Αρης στο ζώδιο των Ιχθύων επιταχύνει τις πολιτικές αλλαγές και βάζει τη σφραγίδα τόσο στα σχέδια για φτωχοποίηση των λαών όσο και στον βιολογικό πόλεμο που θα ταρακουνήσει τον πλανήτη. Αναταραχές και πύρινες διαδηλώσεις σείουν τον πλανήτη, με τα χρηματιστήρια να καταρρέουν.

Η οικονομική ύφεση του ’30 μπροστά στα όσα θα συμβούν δεν ήταν τίποτα. Ο εφιάλτης της πανδημίας επιστρέφει, όχι όμως με τη μορφή του Covid-19. Ένας εφιαλτικός λιμός μαστίζει τον πλανήτη, που θα προκαλέσει την εξέγερση της ανθρωπότητας κατά της νέας τάξης πραγμάτων.

Θερμό καλοκαίρι

Θα είναι ο πόλεμος ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα. Στη δίνη των αναταραχών θα βρεθεί και η Ελλάδα, με το καλοκαίρι να είναι πιο θερμό από ποτέ όσον αφορά τη σχέση μας με τη γειτονική Τουρκία. Ζώνες πυρός σε γη, αέρα και θάλασσα δημιουργούν ένα εκρηκτικό τοπίο, ενώ ο πύρινος εφιάλτης θα μας βάλει και πάλι σε περιπέτειες. Ουρανός και Κρόνος ξεσκεπάζουν σκάνδαλα από το παρελθόν στην πολιτική σκηνή της χώρας μας, ενώ μικρά κόμματα θα κλονιστούν από αποχωρήσεις βουλευτών! Σε οικονομικό επίπεδο, η ύφεση θα είναι τεράστια, όμως αχτίδα φωτός προβάλλει με τον ερχομό του νέου έτους. Όπως είπε και ο Ελύτης, «κατακλυσμούς ποτέ δε λογαριάσαμε, μπήκαμε μες στα όλα και περάσαμε! Κι έχουμε στο κατάρτι μας βιγλάτορα παντοτινό τον Ηλιο τον Ηλιάτορα»!
Ευχάριστες ειδήσεις για τους Ταύρους, έρχεται δικαίωση για τους Καρκίνους

Κριός
Δεν αντέχετε την αδικία που σας περιτριγυρίζει σε επαγγελματικό και εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να πείσετε τους γύρω σας ότι πρέπει να σας εμπιστευτούν για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Εχετε απίστευτη ενέργεια, που έρχεται μόνο μία φορά στα δυόμισι χρόνια! Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο!

Tαύρος
Τα ταυρικά συναισθήματα και η τρυφερότητα κυριαρχούν, σε τέτοια βαθμό που θα ζήσετε όμορφες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας. Στα οικονομικά, αρπάξτε από τα μαλλιά την ευκαιρία που σας δίνεται για να αποκτήσετε ζεστό χρήμα, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες σας. Ο μήνας θα τελειώσει με μια ευχάριστη είδηση που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό.

Δίδυμοι
Μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που έρχονται στον δρόμο σας. Αν και κάποιες προκλήσεις έχουν το στοιχείο του ρίσκου, στο τέλος θα είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Καταπολεμήστε τη ρουτίνα με μίνι αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τομέα της υγείας και της διατροφής σας. Εάν γεννηθήκατε μεταξύ 13 και 18 Ιουνίου, να περιμένετε σημαντικές αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Καρκίνος
Οι δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου χαρακτηρίζονται από την τάση που έχετε να στηρίζεστε στους ώμους τρίτων. Η επιρροή που ασκούν άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον θα έχει θετικό αντίκτυπο αυτήν την περίοδο στη ζωή σας, ενώ θα δικαιωθείτε και σε κάποιες αποφάσεις που έχετε πάρει εδώ και καιρό αναφορικά με το επαγγελματικό σας μέλλον.

Λέων
Μετά την περίοδο της καραντίνας, δείχνετε έντονη διάθεση για κοινωνικοποίηση και διασκέδαση. Σε μία από τις εξόδους σας, ίσως γνωρίσετε και το πρόσωπο που θα αλλάξει τη ζωή σας. Ένα επτασφράγιστο μυστικό θα αποκαλυφθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και θα είναι προάγγελος ευχάριστων καταστάσεων!

Παρθένος
Σκεφτείτε με σοβαρότητα το μέλλον σας. Ορίστε στόχους και πεισμώστε για να τους πραγματοποιήσετε. Μη διστάσετε να είστε τολμηροί. Καλή η τετράγωνη λογική που σας χαρακτηρίζει, αλλά μην ξεχνάτε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Κι όλα αυτά τα λέω για τον εργασιακό σας χώρο. Βγείτε από το καβούκι σας και πάρτε αποφάσεις που στο κοντινό μέλλον θα σας δικαιώσουν.

Ζυγός
Δεν υπάρχει για εσάς το μότο «θα το σκεφτώ αύριο». Δεν οδηγεί πουθενά να αναβάλλετε διαρκώς πράγματα και να είστε σε μια «χειμερία νάρκη». Στα ερωτικά σας, επιτέλους θα πάρετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Με άξονα τις 24 Ιουνίου θα είστε σε θέση να κάνετε τις αισθηματικές αλλαγές που επιθυμείτε στη ζωή σας.

Σκορπιός
Η καπατσοσύνη που σας χαρακτηρίζει θα βγει στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού, με αποτέλεσμα να ανέβει το στάτους σας στη δουλειά σας. Τώρα είναι η ευκαιρία όμως να διεκδικήσετε (παρά την κρίση που υπάρχει στην οικονομία λόγω του lockdown) αυτά που δικαιούστε.

Tοξότης
Η ερωτική σας ζωή απογειώνεται και το κρεβάτι σας γεμίζει από στιγμές πάθους και έξαψης. Διανύετε την καλύτερη περίοδο με τον/τη συντροφό σας στο επικοινωνιακό κομμάτι κι αυτό αντανακλάται και στο σεξ. Η έλευση απροσδόκητων αλλά ευχάριστων γεγονότων στο σπίτι σας, προς το τέλος του μήνα, θα κλείσει ακόμη πιο θετικά τον ήδη ευτυχισμένο μήνα (στα προσωπικά σας) που διανύετε.

Aιγόκερως
Μην αγνοείτε τα σημάδια του σώματός σας και φροντίστε την υγεία σας. Συνεχίστε την άσκηση που αρχίσατε στο σπίτι εν μέσω της καραντίνας. Στο κομμάτι της επικοινωνίας με αγαπημένα σας πρόσωπα ξεπερνιούνται σημαντικά εμπόδια κι αυτό θα σας βγει σε καλό. Προσέξτε, όμως, ιδιαίτερα κάποιους κοντινούς συγγενείς σας. Πίσω από τα χαμόγελα κρύβονται προθέσεις που δεν είναι και τόσο αγνές.

Υδροχόος
Τα πράγματα φαίνεται να κυλούν ομαλά στην προσωπική σας ζωή. Η τύχη σάς ευνοεί και όσοι καταπιάνεστε ιδιαίτερα με τα τυχερά παιχνίδια θα κερδίσετε. Προσοχή, όμως, για να μην ξεπεράσετε τα όρια αναφορικά με τα ποσά που παίζετε. Στις 16, 24 και 25 Ιουνίου μια ευχάριστη έκπληξη που αφορά την οικογένειά σας θα αλλάξει ακόμα περισσότερο και προς το καλύτερο τη διάθεσή σας!

Iχθύες
Ποντάρετε στη διαίσθησή σας, και κάλα κάνετε. Παρότι είστε παρορμητικοί, καλό θα είναι αυτήν την περίοδο να είστε πιο μετρημένοι στις κινήσεις και στις αποφάσεις σας. Ο χρόνος που αφιερώνετε στα αγαπημένα σας αθλητικά ή χόμπι θα αυξηθεί το προσεχές διάστημα κι αυτό εντάσσεται στην προσπάθειά σας να ασχοληθείτε ακόμα περισσότερο με τον εαυτό σας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *