ροή ειδήσεων

Eurowings: Ρόδος και Κρήτη στο επίκεντρο της ζήτησης- Αποκατάσταση των πτήσεων στο 80% των προορισμών μέσα στο καλοκαίρι



Η Ρόδος και η Κρήτη βρίσκονται στο επίκεντρο της ζήτησης για τις θερινές διακοπές των Γερμανών στο πρόγραμμα της Eurowings, με τη Μαγιόρκα να βρίσκεται στην κορυφή. Μεγάλη ζήτησε παρατηρείται επίσης και για άλλους ισπανικούς προορισμούς, την Ιταλία και την Κροατία.

Γι αυτό το λόγο ο αερομεταφορέας σχεδιάζει να κατευθυνθεί για 100 παραθαλάσσιους προορισμούς της Μεσογείου αυτό το καλοκαίρι από διάφορα γερμανικά αεροδρόμια τον Ιούλιο, ενώ επιστρέφουν οι ημερήσιες συνδέσεις για ταξιδιώτες για επαγγελματικούς λόγους.

Η Eurowings σχεδιάζει να λειτουργήσει το 80% των προορισμών της μέσα στο καλοκαίρι, ενώ τον Ιούλιο θα αποκαταστήσει το 30 με 40% της δυναμικότητάς της, με πτήσεις κυρίως από Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Στουτγάρδη και Κολωνία/Βόννη. Υπάρχουν επίσης πτήσεις ξανά από το Ανόβερο και τη Νυρεμβέργη.

Η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν αλλαγής του εισιτηρίου έως και 14 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης για πτήσεις εντός της Ευρώπης, ακόμη και σε άλλο προορισμό.


TornosNews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *