επικαιρότητα

Η καρδιά των 300 του Καστελόριζου "φωνάζει" Ελλάδα!Κάποιοι, κάποτε, πήραν πινέλα από την… καρδιά τους και δημιούργησαν σε ένα μεγάλο βράχο στο Καστελόριζο αυτό από το οποίο είναι γεμάτη… την γαλανόλευκη


Όπου και να κοιτάξει κανείς στο Καστελόριζο, αντιλαμβάνεται ότι το νησί “φωνάζει Ελλάδα”.


Λέγοντας το νησί φυσικά εννοούμε τους 300 κατοίκους του, που παρά τις αντιξοότητες και τις συνεχείς εντάσεις, παραμένουν στωικοί, ψύχραιμοι και κυρίως ασφαλείς, κάτω από την “ομπρέλα” των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που έχει “ανοίξει” στην ευρύτερη περιοχή.

Το γεγονός μάλιστα ότι διανύουμε το τέταρτο 24ωρο μετά την παράνομη έκδοση navtex από την Τουρκία για έρευνες και το Oruc Reis, παραμένει αγκυροβολημένο στην Αττάλεια, δίνει αισιοδοξία στους κατοίκους.

Απτόητοι, συνηθισμένοι στις εντάσεις και διατηρώντας υψηλά το εθνικό φρόνημα, δεν χάνουν στιγμή να εκφράζουν την αγάπη τους στην πατρίδα και να διατρανώνουν την ελληνικότητα της μεθορίου.

Σε μία τέτοια κίνηση, κάποιοι, κάποτε, πήραν πινέλα από την… καρδιά τους και δημιούργησαν σε ένα μεγάλο βράχο στο Καστελόριζο αυτό από το οποίο είναι γεμάτη… την γαλανόλευκη.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά