ροή ειδήσεων

Επίδομα 534 ευρώ : Όλες οι ημερομηνίες για τις πληρωμές μέχρι τον Οκτώβριο



Σταδιακά και σε τακτά χρονικά διαστήματα αναμένεται να καταβάλλονται τα ποσά της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους έως και 534 ευρώ στους εργαζόμενους που ήταν σε αναστολή.

Η καταβολή της ειδικής αποζημίωσης ύψους έως και 534 ευρώ δεν αναμένεται να γίνει για όλους την ίδια ημερομηνία και σε μια πληρωμή, αλλά προγραμματίζονται διαδοχικές καταβολές ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα με τον όγκο των υποβληθεισών δηλώσεων και ανάλογα με το χρονικό διάστημα επαναλειτουργίας της επιχείρησης.

Αναλυτικότερα:
Οι πληρωμές για την αποζημίωση ειδικού σκοπού, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ για τις αιτήσεις Ιουνίου που θα υποβληθούν έως τις 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Ιουλίου.
Για την αναστολή εργασίας τον μήνα Ιούλιο και για αιτήσεις που θα κατατεθούν από τους εργοδότες έως τις 7 Αυγούστου, το επίδομα των 534 ευρώ θα καταβληθεί από τις 10 έως τις 12 Αυγούστου.
Οι εργαζόμενοι που θα τεθούν σε αναστολή τον μήνα Αύγουστο και οι αιτήσεις θα υποβληθούν έως τις 7 Σεπτεμβρίου, θα λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού 10 και 11 Σεπτεμβρίου.
Τέλος, για αναστολές συμβάσεων του μήνα Σεπτεμβρίου, το επίδομα θα καταβληθεί 12-14 Οκτωβρίου, εφόσον οι αιτήσεις υποβληθούν 12-14 Οκτωβρίου.
Πού υποβάλλονται οι αιτήσεις

Οι εργαζόμενοι υποβάλλουν αιτήσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr ενώ οι εργοδότες στο πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη».

Όσον αφορά στους εποχικούς, δήλωση πρέπει να υποβάλλουν τόσο οι εργαζόμενοι που επαναπροσλήφθηκαν όπως επίσης και όσοι δεν έχουν επαναπροσληφθεί.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *