ροή ειδήσεων

Animation σε κρουαζιερόπλοια



Το κρουαζιερόπλοιο, ένα μέσο για ανάπαυση, ψυχαγωγία, διασκέδαση και προπαντός ταξίδι...

Η ζωή πάνω στο πλοίο είναι μοναδική και η διασκέδαση των επιβατών εγγυημένη. Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα, διαμορφωμένο με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών, οι προτάσεις για διασκέδαση ποικίλλουν. Ο επιβάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας του ανάμεσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Διαλέξεις ιστορικού και πολιτιστικού περιεχομένου για τα λιμάνια και τις χώρες προσέγγισης του πλοίου, show με ζωντανή μουσική, μπαλέτο από έμπειρους χορευτές, μάγους και ταχυδακτυλουργούς – από διάφορες χώρες του κόσμου, κλόουν για τους νεότερους επιβάτες καθώς και μια επιλεγμένη ομάδα από διασκεδαστές – animators, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας φροντίζει για την ψυχαγωγία των πελατών.

Οι νύχτες στο κρουαζιερόπλοιο, έπειτα από εξαιρετικό δείπνο που απολαμβάνουν οι πελάτες, γεμίζουν με μουσική και χορό. Η βραδιά μπορεί να διαρκέσει πολύ ή λίγο ανάλογα με τις διαθέσεις των επιβατών. Επίσης, εκτός από το φαντασμαγορικό show που πραγματοποιείται κάθε νύχτα στο μεγάλο σαλόνι του πλοίου οι επιβάτες μπορούν να διασκεδάσουν και συμμετέχοντας και διαγωνισμούς και παιχνίδια που οργανώνονται σε διαφορετικά, κάθε βράδυ, σημεία του πλοίου, κερδίζοντας αναμνηστικά δώρα και την ανάμνηση μια ευχάριστης βραδιάς.

Θεματικά πάρκα-Κρουαζιέρες

Στα θεματικά πάρκα χρησιμοποιούνται ανιματέρ για διάφορες δραστηριότητες παρεμφερείς με αυτές των ξενοδοχείων.
Είναι εμφανές ότι η ψυχαγωγία κατέχει εξέχοντα ρόλο στα κρουαζιερόπλοια, για αυτό και ο αριθμός των ανιματέρ είναι σημαντικός.
Η θέση του υπεύθυνου ψυχαγωγίας απαιτεί πολλά προσόντα και πολυετή εμπειρία σε ξενοδοχείο. Είναι όμως δυο διαφορετικές θέσεις. Η υπερβολική οικειότητα που υπήρχε με τους πελάτες στο ξενοδοχείο θα αντικατασταθεί με ήπια ανιμασιόν.
Γενικώς οι απολαβές για τους ανιματέρ στα κρουαζιερόπλοια είναι πολύ μεγαλύτερες από ότι στα ξενοδοχεία.
Μειονεκτήματα η έλλειψη κομφόρ και η ναυτία ειδικά αν η κρουαζιέρα γίνεται με ιστιοφόρο.





Η Παρασκευή Μαντίκου γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη της Αμερικής. Έχει μεγαλώσει στη Ρόδο. Έχει σπουδάσει στην ΑΣΤΕΡ Ρόδου. Συμμετείχε σε πρόγραμμα ERASMUS (ανταλλαγή σπουδαστών) και με υποτροφία εργάστηκε 3 μήνες στο Bath της Αγγλίας. Τελειώνοντας την ΑΣΤΕΡ, πήγε στο Università per Stranieri για την εκμάθηση της γλώσσας. Στη συνέχεια στο Klausenhof στην Κολωνία, επίσης για την γλώσσα. Έχει δουλέψει στον ξενοδοχειακό κλάδο στους ορόφους και στον επισιτιστικό τομέα. Επίσης, για πολλά χρόνια ήταν υπάλληλος στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Τα τελευταία 9 χρόνια διδάσκει σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.



Η Κατερίνα Αντωνάρα έχει σπουδάσει στην ΑΣΤΕΡ Ρόδου. Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Έχει εργαστεί επίσης ως ωρομίσθια καθηγήτρια στα δημόσια ΙΕΚ Ρόδου. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ωρομίσθια καθηγήτρια στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων.

traveldailynews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *