ροή ειδήσεων

Ρόδος : Ήρθαν Παράνομα Κάνουν Και Παράπονα Για Το Φαγητό Οι Σουηδοί



Με παράπονα σε σουηδική εφημερίδα ξεκίνησαν οι Σουηδοί τις διακοπές τους στη Ρόδο σύμφωνα με άρθρο που εντόπισε το Rodosreport.

Ο τίτλος του άρθρου σε σουηδική ιστοσελίδα είναι : Απογοήτευση με τον μπουφέ στην πρώτη πτήση τσάρτερ – “Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου φαγητό”

Οι Σουηδοί που ήρθαν χθες παρά την απαγόρευση που υπήρχε- και με μπαγαποντιές της Ελληνικής κυβέρνησης- με πρόσχημα την προώθηση του τουρισμού όχι μόνο δεν διαφημίζουν, αλλά αντιθέτως δυσφημούν τον τόπο μας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη φετινή σεζόν .



Για αρχή τα έβαλαν με το φαγητό του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν , λέγοντας πως είναι φτωχό , λίγο και με πολύ μικρή ποικιλία για να διαλέξεις , σημειώνοντας πως ο κορονοιός έχει επηρεάσει το all inclusive δεν είναι ικανοποιητικό και δεν προσφέρεται αυτό το οποίο πλήρωσαν. Παραξενεύονται από τα μέτρα που τηρούνται για τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού με μάσκες και αποστάσεις αν και τα τηρούν.

Οι τουρίστες από τη Σουηδία ή κατά τον υπουργό τουρισμού δημοσιογράφοι από τη Σουηδία, χαρακτηρίζουν τη Ρόδο πόλη φάντασμα με όλα τα καταστήματα κλειστά, παρότι κατέφθασαν στο νησί 15 ημέρες νωρίτερα από όταν τους περιμέναμε και πιθανότατα δεν έχουν αντιληφθεί στο ελάχιστο τον όλεθρο της ελληνικής οικονομίας.

Φαίνεται ότι ανάμεναν πως ο κορονοιός θα ρίξει κοστολογικά απλά τα πακέτα διακοπών τους και δε θα επηρεάσει καθόλου τους Έλληνες , τους νησιώτες που βιώνουν την δυσκολότερη χρονιά των τελευταίων ετών, καθώς φαίνεται πως οι απαιτήσεις τους παραμένουν υψηλές παρότι μπήκαν στο πρώτο “παράνομο” τσάρτερ μετά την πανδημία.

Φυσικά δεν είναι όλοι στο σύνολο τους που τα πιστεύουν αυτά, κάποιοι από αυτούς φέρονται να απολαμβάνουν την ησυχία, τη θάλασσα, τον λιγότερο κόσμο , να κατανοούν την κατάσταση αν και θα προτιμούσαν να είναι όπως παλιά .

Δυστυχώς η Ρόδος, τα νησιά μας, η Ελλάδα “γίνεται μπαλάκι στα παιχνίδια των μεγάλων παραγόντων του τουρισμού”, με τη δική μας πολιτική ηγεσία να μην καταφέρνει να τηρήσει τις ισορροπίες και όλο το βάρος να πέφτει στην πλάτη των πολιτών.

Στο όνομα της προώθησης και επανεκκίνησης του τουρισμού , καλό είναι η κυβέρνηση να αλλάξει ρώτα όσο είναι νωρίς.

rodosreport

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/7/20 18:39

    Οι Σουηδοί και γενικά οι Σκανδιναβοί εδώ και μισό αιώνα , έρχονται και ξαναέρχονται
    στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τον Ροδιακό τουρισμό,
    Το τελευταίο είναι η κακομοιριά και η κατάντια που μας κυνηγά,
    Για μια καλοκαιριάτικη ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΓΡΙΠΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!! Και παράνομοι ΑΙΣΧΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/7/20 19:28

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....ΟΤΑΝ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΚΤΗΜΑΤΑ, ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΟΥΝ........... ΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΜΥΑΛΟ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ....ΘΑ ΤΟΥς ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ....ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ 200.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/20 22:38

      Σίγουρα η τσάπα και ο πρωτογενής τομέας είναι αυτός που σου δίνει σίγουρο εισόδημα ΑΛΛΑ αυτό για να γίνει χρειάζονται πάνω από 20- χρόνια, ποιος θα στείλει το παιδί του στη τσάπα ή στο καΐκι να γίνει ψαράς , και ποιος θα αγοράσει τους 50 τόνους ντομάτας ή 100 τόνους πατάτας που θα παράγεις
      Στην Ρόδο υπήρχαν καπνοβιομηχανίες-- τσιγάρων-- κρασιού -- σαπουνιού-- αλευροβιομηχανίες -- ζυμαρικών ντοματοπελτέ -- παραγωγής μπαταριών αυτοκινήτων -- κλωστουφαντουργίας- κεραμικής - ιχθυοκαλλιεργειες -- μπύρας- γαλακτομικών- αρωμάτων και πολλες άλλες, ΙΔΟΥ Η Ρόδος Λοιπόν
      Ιδού η Ρόδος λοιπόν

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/7/20 23:41

    Έρχεται δύσκολος χειμώνας... Όσοι κανουν κουμάντο απο τωρα θα επιβιώσουν... Το κράτος μην περιμένετε να σώσει τους Έλληνες τα χρήματα πάνε ολα στους βρόμα τους Αλβανούς και σε λαμογια που κρύβουν εισοδήματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *