ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου: "Ο Λυκογιάννης δεσμεύεται με συμβόλαιο"



Ο Κολοσσός Ρόδου με επίσημη ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι ο σχεδιασμός ξεκίνησε και επιπρόσθετα ότι ο Άρης Λυκογιάννης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Θέση για τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την αλλαγή προπονητή πήρε ο Κολοσσός Ρόδου με επίσημη ανακοίνωσε που εξέδωσε. Μεταξύ άλλων οι Ροδίτες ξεκαθαρίζουν ότι ο Άρης Λυκογιάννης δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ υπογραμμίζουν πως ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η έξαρση του κορωνοϊού έφερε την πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν 2019/20, καθώς έπρεπε να μπει η υγεία όλων σε πρώτο πλάνο και μετά να ακολουθήσουν όλα τα υπόλοιπα θέματα, όπως είναι το αγωνιστικό κομμάτι.


Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία, με σημαντικό σκέλος τον μεγάλο αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ξεκίνησε τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο –βάσει πάντα των δύσκολων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί- για τις υποχρεώσεις της στην Basket League.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφορα δημοσιεύματα περί αλλαγής προπονητή. Στο σημείο αυτό, λοιπόν, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα ήθελε να ξεκαθαρίσει αρχικά πως προπονητής της παραμένει ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεύτερον πως για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στην πορεία αναφορικά με την ομάδα και την στελέχωσή της, τότε θα υπάρξει η ανάλογη επίσημη ενημέρωση, από τη σχετική ανακοίνωση".

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *