ροή ειδήσεων

“Ναι στο ποδήλατο, αρκεί να είναι.. ηλεκτρικό” λένε οι Έλληνες – Πως γίνεται η μετατροπή



Από 700€ (+εξοδα εγκατάστασης) ξεκινούν τα αξιόπιστα kits μετατροπής με 1 χρόνο εγγύηση.

Την εποχή της καραντίνας το ποδήλατο μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα πολλών Ελλήνων! Ξεκίνησε ως δικαιολογία εξόδου από το σπίτι ενώ σήμερα έχει καταστεί για πολλούς σε σχεδόν αποκλειστικό μέσο μετακίνησής τους μέσα στην πόλη. Μια τάση που και μετά τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, αναμένεται να ενταθεί το επόμενο διάστημα.

Και επειδή οι Έλληνες μπορεί να αγαπάμε το ποδήλατο, αλλά είμαστε και λαός της ευκολίας, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποφάσισαν να μετατρέψουν το ποδήλατο τους σε ηλεκτρικό για να αποφύγουν τις ορθοπεταλιές.

Πως γίνεται η μετατροπή

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα αξιόπιστο kit μετατροπής που περιλαμβάνει το μοτέρ, μπαταρία, καλωδιώσεις, αδιάβροχο controller , display led με ένδειξη εκτίμησης της στάθμης μπαταρίας, μαννέτες φρένων, και γενικά ότι απαιτείται προκειμένου να μετατραπεί με επιτυχία το ποδηλατο σας σε Ηλεκτρικό.

Πόσο κοστίζουν και πως θα γίνεται η εγκατάσταση

Ενώ τα προηγούμενα χρόνια η μετατροπή των ποδηλάτων σε ηλεκτρικά ήταν απαγορευτική λόγω του υψηλού κόστους, τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί σημαντικά.

Έτσι για παράδειγμα ένα kit μεσαίας τριβής με ισχύ 250W μπορεί να το βρει κανείς ακόμη και με 700€, ενώ εταιρείες όπως η e-biker.shop παρέχουν πρόσθετα μια σειρά από υπηρεσίες όπως άμεση εγκατάσταση αλλά και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Δείτε τα kit μετατροπής στο e-biker.shop

Στο e-biker.shop θα βρείτε μεγάλη συλλογή σε κιτ μετατροπής από 250 έως 1000 βατ, μπαταρίες λιθίου από 10 έως 50 αμπερωρια, χειρογκαζα, αξεσουάρ και ανταλλακτικα για όλα τα Ηλεκτρικά ποδηλατα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *