ροή ειδήσεων

Έκκληση για βοήθεια για τον Ροδίτη Μιχαήλ-Παντελή



Ο συμπολίτης μας Μιχαήλ-Παντελής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο “ΠΑΓΝΗ” της Κρήτης, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα έξω από την “Φανερωμένη”.

Η οικογένειά του, κάνει έκκληση προς όλο τον κόσμο για οικονομική ενίσχυση, καθώς τα έξοδα για την αποκατάστασή του είναι τεράστια.

Αναλυτικά :

«Αγαπητοί φίλοι και συγγενείς.

Όπως ίσως να έχετε ήδη πληροφορηθεί ο Παντελής μας είχε ένα άσχημο ατύχημα με το μηχανάκι του, και από την Τρίτη 9 Ιουνίου βρίσκεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο “ΠΑΓΝΗ” στην ΚΡΗΤΗ. Η κατάστασή του εως σήμερα παραμένει κρίσιμη. Όλοι προσευχόμαστε σύντομα ο Παντελής μας να δείξει σημάδια βελτίωσης . Δυστυχώς ο δρόμος της αποκατάστασης του θα είναι μεγάλος και δύσκολος.

Η κάθε οικονομική βοήθεια θα ήταν πολύ σημαντική ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τα όποια έξοδα προκύψουν. Γι αυτό τον λόγο έχουμε τον ακόλουθο ΙΒΑΝ αριθμό λογαριασμού στην ΕΘΝΙΚΗ : GR2101106360000063692328931
Κάτοχος : ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ,BIC: ETHNGRAA

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη σας και για τις όμορφες ευχές για ταχεία ανάρρωση.Ο Θεός να σας έχει όλους καλά.

Υ.Γ: Σας παρακαλώ εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στείλτε μου μήνυμα στο facebook και όχι σε σχόλιο. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση».

12vima.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *