ροή ειδήσεων

Ο πρώτος μαθητής Ειδικού σχολείου στη Δωδεκάνησο που περνάει στο Πανεπιστήμιο



Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολες είναι οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές, και ειδικά φέτος που οι συνθήκες λόγω της πανδημίας ήταν τόσο ιδιαίτερες... Ωστόσο, φαίνεται πως οι δυσκολίες δεν τους πτόησαν, αφού οι επιτυχίες που σημειώθηκαν ήταν πολλές. 

Μία από αυτές, μάλιστα, κάνει τον γύρω του διαδικτύου αφού πρόκειται για τον πρώτο μαθητή Ειδικού Σχολείου που βρίσκεται στη Ρόδο που τόλμησε να δώσει πανελλήνιες και να περάσει στο Πανεπιστήμιο! 


Πρόκειται για τον Μιχάλη Τριομμάτη, ο οποίος αξίζει θερμά συγχαρητήρια για το επίτευγμά του! Πολλά μπράβο για την τόσο σημαντική αυτή επιτυχία, η οποία αντανακλά σε όλο τον κόσμο της Ειδικής Αγωγής στη χώρα μας, αξίζουν και οι γονείς του Μιχάλη, οι εκπαιδευτικοί του αλλά και ο Διευθυντή Βασίλη Χριστινάκη.

Η ανακοίνωση του Ενιαίου Ειδικού Επ. Γυμνασίου-Λυκείου Ρόδου

Συγχαρητήρια στον μαθητή μας Μιχάλη Τριομμάτη ( Mike Triommatis ) για τη μεγάλη επιτυχία του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020. Ο Μιχάλης στηριζόμενος αποκλειστικά στο διάβασμα του, στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και στην οικογένεια του κατάφερε να είναι ο πρώτος μαθητής ειδικού σχολείου στη Δωδεκάνησο που δίνει Πανελλαδικές Εξετάσεις και καταφέρνει να περάσει στο Πανεπιστήμιο. Η ευτυχία και η υπερηφάνεια που νιώθουμε δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Ευχόμαστε καλή πρόοδο στη σχολή που θα επιλέξει να συνεχίσει. Το μέλλον είναι δικό του!


Οι γονείς του έγραψαν




Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *