επικαιρότητα

Τουρκικό δημοσίευμα: Η ελληνική ακτοφυλακή παρενοχλεί Τούρκους ψαράδεςΗ εκστρατεία τύπου "ρίχνω λάδι στη φωτιά" καλά κρατεί στην Τουρκία, καθώς μετά την αντίδραση της Ελλάδας, στις παράνομες Navtex του ωκεανογραφικού κέντρου της Αττάλειας, τα τουρκικά ΜΜΕ βρήκαν άλλον έναν τρόπο να προκαλέσουν, χρησιμοποιώντας και πάλι τις ελληνικές θάλασσες.

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ntv, φυσικά αφήνοντας απ' έξω από τις λιγοστές γραμμές του δημοσιεύματός του το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες οι Τούρκοι ψαράδες παραβιάζουν αδιαλείπτως τα ελληνικά χωρικά ύδατα, κατηγορεί την ελληνική ακτοφυλακή ότι τους παρενοχλεί κιόλας!


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Τούρκοι ψαράδες βγήκαν "σε διεθνή ύδατα" για να ψαρέψουν όμως η ελληνική ακτοφυλακή τους παρενόχλησε και όταν αυτοί εξήγησαν ότι δεν βρίσκονται σε ελληνικά νερά οι Έλληνες δεν έκαναν πίσω κι έτσι, σύμφωνα με το ntv, οι Τούρκοι ψαράδες αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά