επικαιρότητα

TUI: 769 λίρες για 7 ημερών all in διακοπές στη Ρόδο

TUI Βρετανίας: Προσφορές σε ελληνικά νησιά τον Αύγουστο- δωρεάν αλλαγές στις κρατήσειςH TUI προσφέρει από χθες, 23 Ιουλίου, εκπτώσεις έως 300 λίρες για διακοπές στην Ισπανία, την Κύπρο και την Ελλάδα τον Αύγουστο.

Η έκπτωση των 300 λιρών αφορά πακέτα 2 εβδομάδων και γίνεται 200 λίρες για πακέτα μίας εβδομάδας, για ταξίδια όλο τον Αύγουστο.

Ο κωδικός που δίνει η ΤUI για τις εκπτώσεις αυτές, ισχύει από χθες για κάθε νέα κράτηση για τον Αύγουστο.

Προσφέρει δε ταξίδια στην Ελλάδα κάτω των 400 λιρών με 7 διανυκτερεύσεις ενώ και οι πτήσεις επιστροφής έχουν έκπτωση.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά την Ελλάδα, ο τουρ οπερέιτορ προσφέρει 7 διανυκτερεύσεις all in στη Ρόδο με πτήση επιστροφής από το Μάντσεστερ στις 8 Αυγούστου έναντι 769 λιρών και 7 διανυκτερεύσεις ημιδιατροφής στην Κέρκυρα με πτήση επιστροφής από το Μάντσεστερ στις 24 Αυγούστου έναντι 553 λιρών.

Οι τιμές διακοπών ποτέ δεν ήταν χαμηλότερες σύμφωνα με ειδικούς, καθώς η ζήτηση παραμένει σε χαμηλά επίπεδα λόγω της πανδημίας.

Η TUI καλύπτει ακόμα όλα τα ιατρικά έξοδα και τα έξοδα επαναπατρισμού για τους Βρετανούς που θα βρεθούν θετικοί σε τεστ κορωνοϊού κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Ο τουρ οπερέιτορ θα καλύψει το κόστος των τεστ και της θεραπείας καθώς και την εκτεταμένη παραμονή στο ξενοδοχείο.

Δωρεάν αλλαγή σε κρατήσεις

Η TUI UK εισήγαγε, επίσης, τη δυνατότητα αλλαγής χωρίς χρέωση σε κρατήσεις, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχείου και του προορισμού, για νέες κρατήσεις που πραγματοποιούνται από σήμερα έως τις 30 Σεπτεμβρίου, για ταξίδια που θαγίνουν μεταξύ 20 Αυγούστου φέτος και τέλη Απριλίου του επόμενου έτους. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια με πτήσεις της TUI Airways και για διακοπές με την TUI, την First Choice και τη Marella Cruise.

Η αλλαγή της κράτησης πρέπει να γίνει τουλάχιστον 28 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

«Είμαι βέβαιος ότι η νέα μας πολιτική ευέλικτων τροποποιήσεων στις κρατήσεις θα δώσει στους πελάτες την ηρεμία που χρειάζονται για να κλείσουν τις διακοπές τους γνωρίζοντας ότι μπορούν να αλλάξουν τον προγραμματισμό εάν, για οποιονδήποτε λόγο, αποφασίσουν ότι θέλουν να πάνε κάπου διαφορετικά ή να καθυστερήσουν το ταξίδι τους», δήλωσε ο Richard Sofer, εμπορικός διευθυντής της TUI UK & Ireland

TornosNews.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: οι Ρομά σε ξενοδοχείο... συντομα

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά