επικαιρότητα

Ναυτικός πράκτορας της Ρόδου έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό για το yachtingΕπιστολή προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τον κλάδο του yachting, ο οποίος συνεχίζει να πλήττεται σοβαρά, απέστειλε ο ναυτικός πράκτορας Κάσσεντ Χαρμπ, ζητώντας να αναθεωρηθεί η απόφαση απαγόρευσης κατάπλου θαλαμηγών από τρίτες χώρες, ειδικά για τα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Σε συνέχεια πλήθος συναντήσεων κι επιστολών που έχουν σταλεί τους τελευταίους μήνες στους βουλευτές Δωδεκανήσου από μέρους μας, αλλά και από μεγάλη μερίδα συντοπιτών ναυτικών πρακτόρων σχετικά με τον κλάδο του yachting, ο οποίος συνεχίζει να πλήττεται σοβαρά, εξαιτίας των πρωτόγνωρων συνθηκών που όλοι βιώνουμε λόγω της πανδημίας του COVID-19, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως θα πρέπει άμεσα να αναθεωρηθεί η απόφαση απαγόρευσης κατάπλου θαλαμηγών από τρίτες χώρες, ειδικά για τα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής, καθώς οι ιδιοκτήτες τους:
Συνειδητά επιλέγουν την εν λόγω μορφή τουρισμού για προσωπική απομόνωση μακριά από το συνωστισμό, άρα και τη διασπορά του ιού.
Οι επιβαίνοντες των θαλαμηγών που επισκέπτονται την περιοχή μας στην πλειοψηφία τους, είναι οικογένειες ή ευκατάστατοι επιχειρηματίες που ανησυχούν ιδιαίτερα για την προσωπική τους υγεία καθώς και ενδιαφέρονται για την ευημερία και την καλοπέρασή τους. Είναι άνθρωποι πρόθυμοι να ακολουθήσουν όλες τις ενδεδειγμένες οδηγίες για την πρόληψη και την αποφυγή της διασποράς του COVID-19, αλλά και να τηρήσουν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα που θα τους υποδειχθούν συμπεριλαμβανομένου τα μοριακά τεστ, με δικά τους έξοδα.
Γεγονός είναι ότι οι ίδιοι αγαπάνε πολύ τη χώρας μας και είναι λυπηρό να αποστερούνται συμπολίτες μας, αλλά και το κράτος το ίδιο τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν από την παραμονή των θαλαμηγών τους στα πανέμορφα νησιά μας, καθώς στις γειτονικές χώρες έχει επιτραπεί ήδη η είσοδος τους και επωφελούνται των εσόδων που θα είχαν εισρεύσει στην Ελλάδα μας.

Με εκτίμηση,

Κάσσεντ ΧΑΡΜΠ

skyrodos

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Γεια σας λεγομε Μιχαηλ Λαμπρου μενω στους αγίους αποστόλους, ένας συμπολίτης μας έχει ανάγκη απο βοηθεια ειναι σαι πολλη ασχημη κατάσταση κ οικονομική κ χρειαζεται γιατρό παθολόγο κ οφθαλμίατρο διότι έχει πρόβλημά στο 1 μάτι έχει φλεγμονή κ στα πόδια έχει αίματα στα νύχια είναι κ τα 2 πόδια του πρισμενα ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΡΔΙΑ. Μένει στους Άγιους αποστόλους οδός γαριφαλιάς πίσω από την κεραία του ράδιο ταξί. Εγώ προσωπικά του βάζω φάρμακα στο μάτι εδώ κ 2-3 μήνες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . σας παρακαλάω κάντε κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά