επικαιρότητα

ΠΡΟΤΟ: 25 χιλ. στη Ρόδο και 517 χιλ. στο Βελεστίνο!Ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία κατά τη διαλογή της 2128ης κλήρωσης του ΠΡΟΤΟ την περασμένη Πέμπτη που κερδίζει το ποσό των €516.968,68. Μάλιστα το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο της κας Αγγελικής Ντόβα στο Βελεστίνο, με τον κάτοχό του προφανώς να το γιορτάζει ήδη!

Ο τυχερός κάτοικος του Βελεστίνου δεν έχει κάνει την εμφάνισή του ακόμη όπως αναφέρεται και από την πλευρά του πρακτορείου ΟΠΑΠ, με το τυχερό δελτίο και το μεγάλο ποσό που φέρνει στον κάτοχό του να αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης στην περιοχή! Φυσικά όλοι εύχονται τα χρήματα να καταλήξουν σε κάποιον που πραγματικά τα έχει ανάγκη και να τα χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του ΟΠΑΠ, στη δεύτερη κατηγορία (6) βρέθηκε ένα τυχερό δελτίο που κερδίζει το ποσό των 25 χιλιάδων ευρώ στη Ρόδο.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 2 Αυγούστου είναι 150 χιλιάδων ευρώ τουλάχιστον.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά