ροή ειδήσεων

Τρίτο τεστ σήμερα για τον 39χρονο από Ρόδο που μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ



Αρνητικό ήταν και το δεύτερο τεστ για κορωνοϊο που έγινε στον 39χρονο από την Κάλυμνο, ο οποίος μεταφέρθηκε την Τρίτη με αεροδιακομιδή στο ΠΑΓΝΗ και αρχικά, λόγω των συμπτωμάτων, θεωρήθηκε ότι πιθανόν αποτελεί άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού .

Όπως ανέφερε o Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 39χρονος θα υποβληθεί σήμερα σε ένα τριτο τεστ όπως προβλέπει το σχετικό Πρωτόκολλο. Να υπενθυμίσουμε ότι στον 39χρονο είχε γίνει ένα τεστ πριν τη μεταφορά του στο Ηράκλειο και το ΠΑΓΝΗ το οποίο ήταν αρνητικό και ένα δέυτερο στο ΑΓΝΗ, με τα αποτελέσματα να γινονται γνωστά χθες το βράδυ και να δείχνουν ότι ο 39χρονος δεν έχει κορωνοϊο.

Ο 39χρονος από την Κάλυμνο που μεταφέρθηκε την Τρίτη με αεροδιακομιδή στο ΠΑΓΝΗ, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση, με υπατική και αναπνευστική ανεπάρκεια, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος νοσηλευόταν στην Ρόδο με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως πολύ σοβαρή, από την αρχή.

Γι αυτό το λόγο εξάλλου, οι γιατροί έκριναν αναγκαία την άμεση εισαγωγή του σε ΜΕΘ και τη μεταφορά του στην Κρήτη.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε, το βράδυ της Τρίτης, σε ειδική κάψουλα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, από τη Ρόδο, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, καθώς τα συμπτώματα που παρουσίαζε έμοιαζαν με αυτά του κορωνοιού.

Εκεί, περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ όπου εισήχθη στην Εντατική.

cretapost.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *