ροή ειδήσεων

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Διαγόρα: “Οι καινούριοι θα μας βρουν απέναντι αν…”



Δηλώσεις για τους νέους ιδιοκτήτες του Διαγόρα, έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κώστα Στεφανίδη σε ιστοσελίδα της Ρόδου.


“Οι καινούργιοι ιδιοκτήτες θα πρέπει να κάνουν το παν για να συνεχίσει ο Διαγόρας την ανοδική του πορεία!”. Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Διαγόρα Κώστα Στεφανίδη και έγινε όταν κλήθηκε από το “news12” να σχολιάσει την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Ο κ. Στεφανίδης πρόσθεσε χαρακτηριστικά και τα ακόλουθα:

“Αν οι νέοι ιδιοκτήτες δεν συνεχίσουν την ανοδική πορεία του Διαγόρα θα μας βρουν απέναντι τους. Αν τη συνεχίσουν θα είμαστε μαζί τους. Ο Διαγόρας πρέπει να συνεχίσει και γιατί όχι να έρθει η ώρα που κάποια στιγμή θα εκπροσωπήσει το Νότιο Αιγαίο και στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή το Νότιο Αιγαίο θα πρέπει να έχει εκπροσώπηση”.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη είπε και τα ακόλουθα:
“Εμείς είμαστε Διαγόρας και ο Διαγόρας συνεχίζει την πορεία του. Ο Ερασιτέχνης είναι ο θεματοφύλακας της ιστορίας και των αξιών του Διαγόρα και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ. Καταλαβαίνω βέβαια ότι μια ΠΑΕ είναι μια ανώνυμη εταιρεία και έχει να κάνει με μετοχές οι οποίες υπάρχουν για να αγοράζονται και να πουλιούνται από τη στιγμή που ισχύει το εμπορικό δίκαιο. Από την άλλη όμως και η Πολιτεία προστατεύει τον θεσμικό ρόλο του Ερασιτέχνη στις ΠΑΕ με το 10% που έχει, οπότε είναι δεδομένο ότι τα νόμιμα δικαιώματα μας θα τα υπερασπιστούμε”.

Ο κ. Στεφανίδης είπε ακόμα και τα εξής:
“Ο Ερασιτέχνης κρίνει εκ του αποτελέσματος. Στην πορεία καθώς ασκείται η διοίκηση της ΠΑΕ ια έχει λόγο ο Ερασιτέχνης και θα βγαίνει και προς τα έξω για να ξέρει ο κόσμος. Πιστεύω ότι και οι άνθρωποι που θα μπουν στην ΠΑΕ και θα βάλουν τα χρήματα τους τα οποία θα είναι και αρκετά θα αξιώνουν να εισπράξουν την καταξίωση από την Ροδιακή κοινωνία οπότε θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να παρουσιάσουν κάτι καλό. Όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι στον Διαγόρα είμαστε προσωρινοί. Ο Διαγόρας όμως πρέπει να μείνει και οφείλει να συνεχίσει να υπάρχει”.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *