ροή ειδήσεων

«Τσαμπιά» στα καταστρώματα, τι να σου κάνουν οι μάσκες - Δείτε φωτογραφίες



Απίστευτος συνωστισμός σε πλοιάρια που εκτελούν ημερήσιες εκδρομές στην φημισμένη παραλία Βουτούμι
Απίστευτες εικόνες συνωστισμού παρά τις οδηγίες των αρχών και τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού σε πλοιάρια που εκτελεί ημερήσιες εκδρομές στους Αντίπαξους.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr οι επιβάτες-εκδρομείς είναι κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο, χωρίς μάσκες, ενώ για αποστάσεις δεν τίθεται καν θέμα.


Το πλοιάρια (ημερόπλοια) κάνουν ημερήσιες εκδρομές στην παραλία Βουτούμι, μια από τις φημισμένες και δημοφιλείς του νησιού. Οι επιβάτες φαίνεται να αδιαφορούν για τα μέτρα πρόληψης, ενώ η εικόνα δείχνει ότι την ίδια αδιαφορία δείχνουν και οι υπεύθυνοι των πλοιαρίων, που προφανώς δεν έχουν προβεί σε συστάσεις στους εκδρομείς.


Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πώς πλοιάρια αποπλέουν έτσι όπως φανερώνουν οι εικόνες που δημοσιεύουμε και αν έχει προηγηθεί έλεγχος από το Λιμενικό της περιοχής ή όχι, τόσο σε ό,τι αφορά στον αριθμό των επιβατών, όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με το αν τηρούνται τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.


Στην προκειμένη περίπτωση, πάντως τα μέτρα αφορούν τον αριθμό των επιβατών και τις μεταξύ τους απόστάσεις, καθώς μόλις πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι η χρήση μάσκας καθίσταται υποχρεωτική και στους ανοικτούς χώρους (καταστρώματα) των πλοίων.








Προφανώς, αντίστοιχη εικόνα θα επικρατεί και στην παραλία, όπου συρρέουν οι εκδρομείς.

Το Βουτούμι είναι ένας μικρός κόλπος με ρηχά, κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά με τη βλάστηση να κατεβαίνει μέχρι το κύμα και την παραλία χωμένη στο βάθος του με λευκή άμμο και βότσαλα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *