ροή ειδήσεων

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί



Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στο υπουργείο υγείας στις 12 το μεσημέρι προχωρούν αύριο Πέμπτη οι Νοσοκομειακοί γιατροί ζητώντας μέτρα για την προστασία της υγείας του λαού και για την ουσιαστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας.


Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Ελλάδας σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι «Το αφήγημα για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Ο διπλασιασμός των κρεβατιών ΜΕΘ» για τον οποίο πανηγυρίζει η κυβέρνηση αποδεικνύεται «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

«Είμαστε μόλις στην αρχή του δεύτερου κύματος, και το, έτσι και αλλιώς, τραγικά υποστελεχωμένο δημόσιο σύστημα υγείας «ζορίζεται», όπως η ίδια η κυβέρνηση παραδέχεται» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους και εξηγούν «η δέσμευση και όχι η ανάπτυξη νέων κρεβατιών για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, έχει σαν αποτέλεσμα οι κλινικές που απομένουν να νοσηλεύουν διπλάσιο και τριπλάσιο αριθμό ασθενών από τον προβλεπόμενο.

Οι γιατροί δηλώνουν αποφασισμένοι ότι «δεν πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στο συνεχιζόμενο έγκλημα της κυβέρνησης σε βάρος της υγείας του λαού μας».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *