Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

  ροή ειδήσεων

Η Audi δοκιμάζει το E-Tron GT στη Ρόδο



Η Audi επέλεξε την Ρόδο για να κάνει δοκιμές εξέλιξης στο E-Tron GT, Το μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέχρι το τέλος του έτους και αποτελεί την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου που έκανε το ντεμπούτο του τον Νοέμβριο του 2018.



Το αδερφό μοντέλο της Porsche Taycan θα βασίζεται στην PPE πλατφόρμα και θα προσφέρεται και σε RS έκδοση. Αυτή θα διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες, όπως τα E-Tron S και E-Tron S Sportback, με την απόδοσή τους να αγγίζει τα 700 άλογα.



Οι δύο ηλεκτροκινητήρες θα βρίσκονται στον πίσω άξονα και ο τρίτος θα δίνει κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Οι ηλεκτροκινητήρες θα αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 95 kWh που θα χαρίζουν αυτονομία περίπου 400 χιλιομέτρων ανά φόρτιση.



Η παραγωγή του E-Tron GT θα γίνεται στο εργοστάσιο της Audi στο Bollinger Hofe της πόλης Neckarsulm στη Γερμανία, εκεί όπου κατασκευάζεται και το R8. Οι εργασίες αναβάθμισης του συγκεκριμένου εργοστασίου έχουν ξεκινήσει, με περίπου 10.000 τ.μ εγκαταστάσεων να δημιουργούνται, προκειμένου να κατασκευάζεται εκεί το ηλεκτρικό μοντέλο της Audi.



[Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες Γιάννη]

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *