ροή ειδήσεων

Αγκαλιασμένα μέχρι το τέλος έμειναν τα δύο παιδιά στην Σάμο! Σπαρακτική η ανάρτηση του πατέρα του ανήλικου Άρη



Μουδιασμένο παραμένει το πανελλήνιο από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν η 15χρονη Κλαίρη και ο 17χρονος Άρης, από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε την Σάμο. Το μήνυμα του πατέρα του ανήλικου μαθητή κάνει ακόμα και τους πιο δυνατούς και ψύχραιμους να «λυγίσουν».

Ακόμη και οι διασώστες της ΕΜΑΚ δεν άντεξαν μπροστά στην εικόνα των δύο παιδιών, τα οποία βρέθηκαν αγκαλιασμένα κάτω από πέτρες και χώμα. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων τα δύο παιδιά είχαν φύγει από το σχολείο και επέστρεφαν στα σπίτια τους όταν πέρασαν από το συγκεκριμένο στενάκι, το οποίο διέσχιζαν σχεδόν καθημερινά. Οι ιδιες μαρτυρίες πιθανολογούν ότι την ώρα της σεισμικής δόνησης ο 17χρονος μαθητής αγκάλιασε τη 15χρονη φίλη του για να την προστατεύσει χωρίς όμως να φανταστεί ότι ήταν οι τελευταίες στιγμές τους…

Τραγική φιγούρα στη τραγική αυτή ιστορία είναι ο πατέρας του 17χρονου Άρη, γνωστός δημοσιογράφος του νησιού, ο οποίος συνεχώς το μεσημέρι της Παρασκευής ενημέρωνετα Αθηναϊκά Μέσα για όλες τις εξελίξεις του σεισμού μη γνωρίζοντας όμως ότι ο γιος του ήταν το ένα από τα δύο θύματα του φονικού σεισμού.

Η ανάρτηση του Αλέξη Κομνηνού για τον αδικοχαμένο γιο του ραγίζει καρδιές… «Σε καμάρωνα αγόρι μου. Έβλεπα σε σένα τα δικά μου νιάτα. Ανέπνεες για την Κλαίρη και η Κλαιρη για σένα… Εμείς που μείναμε πίσω δεν έχουμε λόγια δεν έχουμε άλλα δάκρυα. Θέλω να την προσέχεις εκεί ψηλά. Μαζί σας έφυγε και το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου».





Σε κατάσταση σοκ παραμένει και η οικογένεια της ανήλικης μαθήτριας. Η Κλαίρη έδωσε τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες και των γιατρών, δυστυχώς δεν τα κατάφερε…


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *