ροή ειδήσεων

ΣΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΤΟ «ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ» – ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ!

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ!



Στα ματωμένα νερά των Δωδεκανήσων πλέει τις τελευταίες ώρες το «Ορούτς Ρέις» πλησιάζοντας συνεχώς τη Ρόδο. Καμία αντίδραση από την εθνοπροδοτική κυβέρνηση των Αθηνών!

Οι Τούρκοι, σήμερα πρωί βρίσκονταν σε απόσταση περίπου 14 μιλίων από το «νησί των ιπποτών», με τουρκικές φρεγάτες και κορβέτες να είναι συνεχώς κοντά του. Κάθε τους κίνηση παρακολουθείται από τον ελληνικό Στόλο, ο οποίος έχει εντολή να ακολουθεί τα τουρκικά σκάφη σε κάθε τους ενέργεια. Σε αυτά τα νερά οι πρόγονοί μας θυσιάστηκαν για την πατρίδα και την ελευθερία. Σε αυτές τις θάλασσες έχει γραφεί Ιστορία την οποία κάποιοι δεν τιμούν σήμερα και δεν υπερασπίζονται.

Είναι προφανές πως η Τουρκία δείχνει να προετοιμάζεται για μια σοβαρή πρόκληση, η οποία αν και επιχειρήθηκε αρκετές φορές από το Μάρτιο μέχρι σήμερα, δεν ολοκληρώθηκε λόγω της άμεσης, δυναμικής και αποφασιστικής αντίδρασης των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ωστόσο, παρά τις δυναμικές απαντήσεις που έχει πάρει η Άγκυρα από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, είναι δεδομένο πως δεν θα υποχωρήσει και θα συνεχίσει να προκαλεί, όχι μόνο στην περιοχή του Καστελόριζου, αλλά και σε άλλες περιοχές της ανατολικής Μεσογείου.



Η νέα ήττα με της Navtex

Λίγα ώρες νωρίτερα η Τουρκία απάντησε με νέες προκλητικές NAVTEX, στα “συγχαρητήρια” του Γενς Στόλτενμπεργκ για την απόφαση να μην πραγματοποιηθούν ασκήσει από Αθήνα και Άγκυρα την ημέρα των εθνικών επετείων. Νέες NAVTEX για άσκηση με πραγματικά πυρά εξέδωσε η Τουρκία για τις 27, 28 και 29 Οκτωβρίου. Τις επόμενες ώρες αναμένεται οι Τούρκοι να κατεβάσουν επιπλέον πολεμικά στις ελληνικές θάλασσες, με την ελληνική κυβέρνηση να παραμένει απλός παρατηρητής.

Οι δυο από αυτές βρίσκονται εντός τουρκικών υδάτων δίπλα στις ακτές της γειτονικής χώρας και αρκετά ανατολικά από το Καστελόριζο στην περιοχή της Φοινίκης ενώ η τρίτη βρίσκεται στις ακτές τις Αλεξανδρέττας.

Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να δοθεί μια αποφασιστική απάντηση στους θρασύδειλους Τουρκαλάδες από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και μάλιστα ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου! Όμως ποιος να τολμήσει από τους εθνοπροδότες που κυβερνούν και οδηγούν τη χώρα σε εθνική ταπείνωση και «ακρωτηριασμό»;

makeleio

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *