ροή ειδήσεων

Κύκλωμα απατεώνων καταγγέλει ο Δήμος Λέρου



Το δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει υπόθεση εξαπάτησης κατοίκων της Λέρου απο επιτήδειους, την οποία κατήγγειλε ο Δήμος του νησιού.


Οι απατεώνες εξαπατούν τηλεφωνικά επιχειρηματίες της Λέρου με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα, προσποιούμενοι αυτή τη φορά, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λέρου κ. Δημήτριο Καστή.

Ειδικότερα προβαίνουν σε παραγγελίες σχετικά μεγάλης αξίας, αποστέλλοντας στη συνέχεια στους επαγγελματίες πλαστά τραπεζικά παραστατικά κατάθεσης πολύ μεγαλύτερης αξίας, δήθεν από λάθος, ζητώντας από τα θύματά τους την «επιστροφή» του ποσού της διαφοράς, το οποίο φυσικά ουδέποτε είχαν καταβάλει εξ` αρχής στον τραπεζικό λογαριασμό τους.

Ο Δήμος Λέρου εφιστά την προσοχή των πολιτών να μη δίνουν προσωπικά τους δεδομένα και στοιχεία πρόσβασης στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ή να καταθέτουν χρήματα, αλλά να ενημερώνουν άμεσα τις αρμόδιες αρχές.

Οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή αφορά στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου διεκπεραιώνεται αποκλειστικά από την Οικονομική Υπηρεσία και όχι από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, αιρετό.

ερτ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *