ροή ειδήσεων

Ρώσοι: Έτσι έδιωξε η ελληνική φρεγάτα το Oruc Reis από το Καστελόριζο – Θα το βύθιζε



Ρώσοι: Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό έπιασε στον ύπνο τους Τούρκους και τους έστειλε… σπίτι.

Όπως αναφέρουν ρώσικοι λογαριασμοί στο telegram, η ελληνική φρεγάτα έδιωξε το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis από την περιοχή εργασίας του κοντά στο Καστελόριζο, όταν αυτό πέρασε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.



Σύμφωνα με τους Ρώσους αυτή είναι η πρώτη καταγεγραμμένη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών μετά από άλλη κλιμάκωση στην Ανατολική Μεσόγειο το καλοκαίρι.

Τονίζεται πως οι Έλληνες έπιασαν στον ύπνο τόσο τον Τούρκο κυβερνήτη του τουρκικού ερευνητικού όσο και τους κυβερνήτες των πολεμικών σκαφών συνοδίας του.

Η ελληνική φρεγάτα έφτασε σε απόσταση ενός μιλίου από το Oruc Reis, σταμάτησε και ετοιμάστηκε να επιτεθεί. Η θέση του ελληνικού πλοίου τρόμαξε τους Τούρκους οι οποίοι έστειλαν το Oruc Reis και την συνοδεία του μακριά από το Καστελόριζο, σημειώνεται.


Οι κυβερνήτες των τουρκικών πολεμικών πλοίων που συνόδευαν το τουρκικό ερευνητικό δεν πρόλαβαν να κάνουν ελιγμό και βρέθηκαν με το καλημέρα σε μειονεκτική θέση.

Γι άλλη μία φορά οι Έλληνες απέδειξαν πως σε ναυτοσύνη οι Τούρκοι δεν τους φτάνουν.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *