ροή ειδήσεων

Απασφάλισε ο Πομπέο: «Ο κορωνοϊός βγήκε από εργαστήριο στην Γουχάν...είναι θέμα χρόνου η Κίνα να γεννήσει μια νέα πανδημία»



«Είναι μόνο θέμα χρόνου έως ότου η Κίνα γεννήσει μια άλλη πανδημία και την επιβάλλει στον κινεζικό λαό και στον κόσμο.»

Ο Πομπέο μάλιστα κάλεσε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να διερευνήσει πλήρως την πιθανότητα ο ιός SARS-Cov2 να διέφυγε από ένα εργαστήριο στην Γουχάν και αποκάλυψε νέες μυστικές πληροφορίες, οι οποίες εγείρουν ανησυχητικά ερωτήματα.

Αμέσως μετά την άφιξη της ομάδας ερευνητών της ΠΟΥ στο Γουχάν την Πέμπτη, ο υπουργός Εξωτερικών Πομπέο κυκλοφόρησε 2 σημαντικά έγγραφα στις 15 Ιανουαρίου - για να αμφισβητήσει, μέσω γεγονότων, την προέλευση του ιού που προκάλεσε πάνω από 2 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως, για να απαιτήσει διαφάνεια και συνεργασία από την κινεζική κυβέρνηση, και να διασφαλίσει την αξιοπιστία της αξιολόγησης και της έκθεσης του ΠΟΥ.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση τύπου του Πομπέο με τίτλο «Διασφάλιση μιας διαφανούς, διεξοδικής διερεύνησης της προέλευσης του COVID-19»:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επανειλημμένα ζητήσει μια διαφανή και διεξοδική έρευνα σχετικά με την προέλευση του COVID-19. Η κατανόηση της προέλευσης αυτής της πανδημίας είναι απαραίτητη για την παγκόσμια δημόσια υγεία, την οικονομική ανάκαμψη και τη διεθνή ασφάλεια.

Για να βοηθήσει το ζωτικό έργο της ερευνητικής ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που έφτασε στην Κίνα αυτή την εβδομάδα, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών κοινοποιεί σήμερα νέες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες εντός των κυβερνητικών εργαστηρίων της Κίνας το 2019.

Συγκεκριμένα, καλούμε τον ΠΟΥ να πιέσει την κυβέρνηση της Κίνας για να αντιμετωπίσει τα ακόλουθα:
Ασθένειες στο Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan (WIV): Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει λόγους να πιστεύει ότι αρκετοί ερευνητές μέσα στο WIV αρρώστησαν το φθινόπωρο του 2019, πριν από την πρώτη εντοπισμένη περίπτωση της επιδημίας, με συμπτώματα που συνάδουν με το COVID-19 και τα κοινά εποχιακές ασθένειες. Αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την αξιοπιστία του δημόσιου ισχυρισμού του ανώτερου ερευνητή του WIV Shi Zhengli ότι υπήρχε «μηδενική μόλυνση» μεταξύ του προσωπικού και των μαθητών του WIV των ιών που σχετίζονται με το SARS-CoV-2 ή το SARS.

2. Έρευνα WIV για το «RaTG13» και το «κέρδος της λειτουργίας»: Ξεκινώντας τουλάχιστον το 2016, οι ερευνητές του WIV μελέτησαν το RaTG13, το κοροναϊκό νυχτερίδας που προσδιορίστηκε από το WIV τον Ιανουάριο του 2020 ως το πλησιέστερο δείγμα του στο SARS-CoV-2 (96,2% παρόμοιο). Από το ξέσπασμα, το WIV δεν ήταν διαφανές ούτε συνεπές για τη δουλειά του με το RaTG13 ή άλλους παρόμοιους ιούς, συμπεριλαμβανομένων πιθανών πειραμάτων «κέρδους λειτουργίας» για την ενίσχυση της μεταδοτικότητας ή της θνησιμότητας.

3. Secret WIV Links to Military Research: Παρά το γεγονός ότι το WIV παρουσιάζεται ως πολιτικός οργανισμός, το WIV έχει συνεργαστεί σε δημοσιεύσεις και μυστικά έργα με τον στρατό της Κίνας. Το WIV έχει συμμετάσχει σε διαβαθμισμένες έρευνες, συμπεριλαμβανομένων πειραμάτων σε πειραματόζωα, εκ μέρους του κινεζικού στρατού τουλάχιστον από το 2017.

Η πανδημία COVID-19 μπορούσε να αποφευχθεί. Οποιαδήποτε υπεύθυνη χώρα θα καλούσε τους ερευνητές της παγκόσμιας υγείας στο Γουχάν μέσα σε λίγες μέρες από την εμφάνιση εστίας. Αντίθετα, η Κίνα αρνήθηκε τις προσφορές βοήθειας - συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών - και τιμώρησε γενναίους Κινέζους γιατρούς, επιστήμονες και δημοσιογράφους που προσπάθησαν να προειδοποιήσουν τον κόσμο για τους κινδύνους του ιού. Το Πεκίνο συνεχίζει σήμερα να αποκλείει ζωτικές πληροφορίες που οι επιστήμονες χρειάζονται για να προστατεύσουν τον κόσμο από αυτόν τον θανατηφόρο ιό και τον επόμενο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επαναλαμβάνουν τη σημασία της απεριόριστης πρόσβασης σε δείγματα ιών, εργαστηριακά αρχεία και προσωπικό, αυτόπτες μάρτυρες και καταγγελίες για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας της τελικής έκθεσης του ΠΟΥ. Έως ότου το Κ.Κ.Κ. επιτρέψει μια πλήρη και εμπεριστατωμένη καταγραφή του τι συνέβη στο Γουχάν, είναι μόνο θέμα χρόνου έως ότου η Κίνα γεννήσει μια άλλη πανδημία και την επιβάλλει στον κινεζικό λαό και στον κόσμο.

Σε αυτό το άρθρο, παρέχουμε συνδέσμους για τις 3 εφημερίδες του Dr. Yan που δημοσιεύθηκαν στο Zenodo, οι οποίες χρησιμεύουν ως υποστηρικτικά στοιχεία για τη θεωρία του βιολογικού όπλου και την πρόσφατη δημοσίευση του Bill Gertz σχετικά με αυτό το θέμα.

🔗 ΑΝΑΦΟΡΑ

1. Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ
Διασφάλιση μιας διαφανούς, διεξοδικής διερεύνησης της προέλευσης του COVID-19 (01/15/2021) 
Ενημερωτικό δελτίο: Δραστηριότητα στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν (01/15/20 https://www.state.gov/fact-sheet-activity-at-the-wuhan-institute-of-virology/ 21) 
Bill Gertz: Η ομάδα εργασίας για την προέλευση του ιού αδιέξοδο (01/13/2021) 

2. Ο Δρ Li-Meng Yan
Paper 1. Ασυνήθιστα χαρακτηριστικά του SARS-CoV-2 Genome που προτείνουν εξελιγμένη εργαστηριακή τροποποίηση παρά φυσική εξέλιξη και οριοθέτηση της πιθανής συνθετικής διαδρομής του (09/14/2020) 
Βιβλίο 2. Το NB SARS-CoV-2 είναι ένα απεριόριστο βιολογικό όπλο: Μια αλήθεια αποκαλύπτεται μέσω της αποκάλυψης μιας μεγάλης κλίμακας, οργανωμένης επιστημονικής απάτης (10/08/2020) 
Paper 3. NB CNN Χρησιμοποίησε ψέματα και παραπληροφόρηση για να μπερδεύει το νερό με την προέλευση του SARS-CoV-2 (11/21/2020)

ellinikiafipnisis.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *