ροή ειδήσεων

Δικαστήριο του Περού κατηγορεί τον Μπιλ Γκέιτς και τον Τζορτζ Σόρος για επινόηση της πανδημίας...



Σύμφωνα με το Εφετείο κακουργημάτων της Chincha και Pisco, η COVID-19 είναι ένα δημιούργημα «εγκληματικών ελίτ» που απλώνονται σε όλο τον κόσμο.

Τα μέλη των ελίτ του κόσμου, που φέρεται να δημιούργησαν το νέο coronavirus, είναι δισεκατομμυριούχοι όπως ο George Soros, οι Rockefellers και ο Bill Gates. Σύμφωνα με τους δικαστές Tito Gallegos, Luis Leguía και Tony Changaray, οι δημιουργοί του covid-19 «το κατάφεραν και συνεχίζουν να τον χρησιμοποιούν και να δρουν σε απόλυτη μυστικότητα μέσω των εταιρειών τους, ανά τον κόσμο».

Οι θεωρίες συνωμοσίας (ή προαισθήματα) γύρω από τον ιδιοκτήτη του εκατομμυριούχου της Microsoft έχουν δώσει πολλά στη δημόσια συζήτηση, αλλά τώρα έχουν τη δικαστική σφραγίδα, σύμφωνα με το dinheirovivo.pt. Το περουβιανό δικαστήριο εξέδωσε αυτή την απόφαση ύστερα από την αίτηση ενός κατηγορουμένου ο οποίος ζήτησε αποζημίωση για τον υπερβολικό χρόνο κράτησής του πριν να γίνει η δίκη, καθυστέρηση για την οποία ως υπεύθυνη θεωρήθηκε η πανδημία.

Έτσι, οι τρεις δικαστές θεώρησαν ότι η πανδημία είχε «απρόβλεπτο» χαρακτήρα για τον κόσμο...εκτός από τους δημιουργούς της: «Κανένα κράτος παγκοσμίως, άτομα και νομικά πρόσωπα, ούτε η υπεράσπιση του εναγομένου δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι αυτή η πανδημία έχει την προβλέψιμη ποιότητα, εκτός από την δημιουργούς της νέας παγκόσμιας τάξης όπως οι Bill Gates, Soros, Rockefeller κ.λπ.»

Η άμεση συνέπεια αυτής της απόφασης είναι ότι το ανώτατο δικαστήριο αυτού του δικαστηρίου, η Αποκεντρωμένη Υπηρεσία Ελέγχου της Δικαιοσύνης της Ica, ξεκίνησε μια προκαταρκτική έρευνα των δικαστών που υπέγραψαν την απόφαση, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσει εάν είχαν διαπραχθεί παρατυπίες.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ωστόσο, ο ιός που προκαλεί το covid-19 είναι ζωικής προέλευσης και δεν δημιουργήθηκε στο εργαστήριο.

ellinikiafipnisis.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *