ροή ειδήσεων

Τμήμα Τεχνικής Επιθεώρησης στη Ρόδο ζητά το Εργατικό Κέντρο



Ως «επιτακτική» χαρακτήρισε την ανάγκη δημιουργίας στη Ρόδο Τμήματος Τεχνικής Επιθεώρησης ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Παναγιώτης Εγγλέζος, με αφορμή και τον προχθεσινό θανάσιμο τραυματισμό στην περιοχή της Νότιας Ρόδου 56χρονου την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή και κατέπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου. Για το περιστατικό συνελήφθη ο 35χρονος εργολάβος για μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας.


«Δυστυχώς επιβεβαιώνονται για ακόμη μια φορά οι προσπάθειες του ΕΚΡ για να δημιουργηθεί Τμήμα Τεχνικής Επιθεώρησης στην Ρόδο ώστε να μπορέσουμε να σώσουμε ζωές και οι συνάδελφοι να εργάζονται με ασφάλεια. Οι δεσμεύσεις που είχαμε λάβει εδώ και χρόνια, έχουν μείνει στα… λόγια. Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες αφού δε νοείται να μην υπάρχει αυτό το Τμήμα», είπε ο κ. Εγγλέζος.

«Η λίστα με τα θανατηφόρα ατυχήματα στην Ρόδο, δυστυχώς, αυξάνεται. Το ΕΚΡ κίνησε άμεσα τις διαδικασίες που προβλέπονται. Ήρθαμε σε επικοινωνία με το Α.Τ. Γενναδίου που έκανε την διενέργεια της αυτοψίας για το ατύχημα. Επειδή στην περιοχή μας, δυστυχώς δεν υπάρχει Τμήμα Τεχνικής Επιθεώρησης, έπρεπε να ενημερώσουμε το αρμόδιο τμήμα στον Πειραιά -το οποίο και ενημερώθηκε.» Το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

ερτ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *