ροή ειδήσεων

Survivor 4 - Spoiler: Πότε χωρίζονται οι ομάδες - Κρεμλίδου και Καφετζης πάνε στους Διάσημους;



Ανακατατάξεις έρχονται στο "Survivor 4". Θα γίνει ανταλλαγή παικτών, ώστε να βοηθηθεί η ομάδα των Διασήμων που χάνει διαρκώς. Ποιοι Μαχητές ενδέχεται να μετακινηθούν.


Με νέο επεισόδιο επιστρέφει σήμερα, Κυριαkή (17/01), το "Survivor 4", το οποίο την προηγούμενη βδομάδα είχε κρατήσει σε αγωνία τους τηλεθεατές μετά τη συνεχιζόμενη αδιαθεσία της Κάτιας Ταραμπάνκο, που ενδεχομένως να οδηγήσει στην αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.


Το νεαρό μοντέλο είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικο, με τις πληροφορίες να τη θέλουν να πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα. Φήμες θέλουν την Κάτια Ταραμπάνκο να φεύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι ή να απομακρύνεται από την παραγωγή για το καλό της υγείας της.

Στο σημερινό trailer, πάντως, δεν βλέπουμε την Κάτια, παρόλο που γίνεται αναφορά στο όνομά της. Συγκεκριμένα, η νέα προσθήκη της ομάδας των Διασήμων, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ακούγεται να λέει πως η Κάτια είναι σαν να φοράει ένα προσωπείο και ότι όταν το βγάλει, τότε θα μπορεί να σχηματίσει πραγματική άποψη για την παίκτρια.


Στο μεταξύ, η ανακατάταξη των ομάδων των Διασήμων και των Μαχητών πλησιάζει. Λόγω των συνεχόμενων νικών των Μαχητών και ηττών των Διασήμων, η παραγωγή του "Survivor 4" σχεδιάζει να ανταλλάξει κάποιους παίκτες, ώστε η κόκκινη ομάδα να πάρει τα πάνω της, καθώς βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση.


Οι σκέψεις που υπάρχουν είναι να γίνει ανταλλαγή δύο παικτών, προκειμένου οι Διάσημοι να σημειώσουν κάποιες νίκες, αφού εδώ και πολλές μέρες έχουν μείνει με περιορισμένο φαγητό. Μια από τις πιθανές ημερομηνίες που ακούγεται ότι θα πραγματοποιηθεί ο χωρισμός των ομάδων είναι η Δευτέρα (18/01/21).

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής "Πρωινό" την προηγούμενη βδομάδα, ενδέχεται να αλλάξουν ομάδα και να πάνε στους Διάσημους οι Μαχητές Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα και Τζέιμς Καφετζής.

Σήμερα, πάντως, οι δύο ομάδες θα δοκιμαστούν σε ένα δύσκολο αγώνισμα με κλειστά μάτια και με έπαθλο φαγητού.

News247.gr.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *