ροή ειδήσεων

Αστυνομοκρατία, βίαιες προσαγωγές και πρόστιμα στη Νέα Σμύρνη



Συνεχίζονται οι «επισκέψεις» της αστυνομίας σε περιοχές και ειδικότερα σε κεντρικές πλατείες της Αθήνας με πρόστιμα και προσαγωγές σε πολίτες, ακόμη και τραμπουκισμούς. Σήμερα, η αστυνομοκρατία μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης όπου άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ καταγγέλλεται ότι τραμπούκισαν πολίτες στην πλατεία, και στη συνέχεια ότι κάλεσαν ενισχύσεις με αποτέλεσμα όλη η πλατεία να γεμίζει με αστυνομία υπό το βλέμμα περαστικών και οικογενειών. Άξιο σημασίας είναι ότι διαρροές της αστυνομίας σε μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο «για επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη», ενώ στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται μέχρι και «μάχη σώμα με σώμα» πριν οι αρχές καλέσουν ενισχύσεις.

Την εμφάνιση της στην πλατεία της Νέας Σμύρνης έκανε πριν από λίγο η αστυνομία με άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ και της ΔΡΑΣΗ να κυνηγάνε κόσμο στην πλατεία και να κάνουν προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές κινήθηκαν βίαια προς πολίτες που βρίσκονταν στην πλατεία, ενώ καταγγέλλεται ξυλοκόπημα, ακόμη και βίαιες προσαγωγές.

Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές και για πρόστιμα σε ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του TPP, όλα φαίνεται ότι ξεκίνησαν από τραμπουκισμούς μικρής ομάδας αστυνομικών κατά πολιτών πάνω στην πλατεία, με τους αστυνομικούς -στη συνέχεια- να καλούν ενισχύσεις στο σημείο και να κάνουν προσαγωγές.

Ειδικότερα, μαρτυρία στο TPP αναφέρει ότι «είναι απίστευτο ότι για 4 άτομα έφτασε τόσο πολλή αστυνομία στην περιοχή» και ότι οι αρχές έκλεισαν την μία πλευρά της πλατείας με τον κόσμο να μην μπορεί να μπει.


Από βίντεο που δημοσιεύει ο φωτορεπόρτερ Γιώργος Κονταρίνης, αποτυπώνεται η ωμή βία που χρησιμοποιείται από τις αστυνομικές αρχές κατά προσαχθέντα στην πλατεία Νέας Σμύρνης.


Παρόμοιο σκηνικό αποτυπώνεται και από βίντεο που δημοσιεύει το ThePressProject με τους αστυνομικούς να χτυπούν προσαχθέντα και να επικρατεί ένταση στο σημείο

Άξιο σημασίας είναι ότι διαρροές της αστυνομίας σε μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο «για επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη», ενώ στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται μέχρι και «μάχη σώμα με σώμα» πριν οι αρχές καλέσουν ενισχύσεις.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ «επισκέφτηκαν» τη λαϊκή αγορά στο Κάτω Χαλάνδρι, με σκοπό να διαλύσουν παρέμβαση αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα, και κυνήγησαν περαστικούς μέσα στη λαϊκή αγορά.

thepressproject


Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/3/21 22:57

    Η Σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι. Από εδώ και στο έξεις θα αρχίσουν εξεγέρσεις σε όλη την Ελλάδα.. η χούντα Μητσοτάκη πέφτει. Ήρθε η ώρα σας λαμόγια. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα γιόρταζαμε την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων. Μας κλείσατε μέσα και πήγατε βάνδαλοι μισελίνες, να τιμήσετε ποιους; Πλέων αυτή η μέρα θα τιμάται η λήξη της δικτατορίας που εδώ και δέκα χρόνια ανεχόμαστε στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/3/21 02:20

      Τι 10 χρόνια ρε 3 χρόνια έχει που βγήκε η ΝΔ και τα έκανε όλα μπορντέλο !

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/3/21 23:01

    Αλλάξτε ρε ξεφτηλες την επικεφαλίδα. Μην τρομοκρατήστε άλλο τον κόσμο.. γράψτε.:
    Η χούντα πέφτει.
    Τα λαμόγια ετοιμάζουν ελικόπτερα να την κοπανησουν από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/3/21 02:30

    Γιατί κάθε φορά που κάνει ο λαός κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία - γιατί φταίς και σύ λαέ που τους πιστεύεις κάθε φορά τόσα χρόνια - πάντα μα πάντα στο τέλος αργά ή γρήγορα καταντάει σε χούντα ;

    Τι να πρωτοθυμιθώ με ΝΔ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *