Νέα κινητοποίηση για το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου στις 14 Μαΐου

 

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου με αφορμή την μη ανακοίνωση, έως τώρα, μέτρων στήριξης των συναδέλφων για το διάστημα μέχρι την έναρξη της σεζόν αλλά και μετά την έναρξη αυτής, η οποία οριστικέ από την κυβέρνηση για την 15η Μαΐου, αποφάσισε να οργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14η Μαΐου 2021 έξω από το Εργατικό Κέντρο Ρόδου ώρα 17:00 μμ.

Καλούμε όλους τους συνάδελφους ξενοδοχοϋπάλληλους και τους εργαζόμενους σε επισιτισμό τουρισμό να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σωματείου μας για να δείξουμε την δύναμη των εργαζομένων του νησιού μας.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ-ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

Ø Την επαναπρόσληψη όλων των ξενοδοχοϋπαλλήλων την 25 Μαΐου.

Ø Την κατάργηση όλων των απολύσεων με νόμο.

Ø Την εξασφάλιση του εισοδήματος των συναδέλφων για το διάστημα μέχρι την επαναπρόσληψη

Ø Την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε ξενοδοχεία και επισιτιστικά καταστήματα για την εξασφάλιση της υγείας όλων των εργαζομένων.

Ø Την κάλυψη των ενσήμων Ιουνίου, Ιουλίου Αύγουστου, Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου 2020 των συναδέλφων που ήταν σε μονομερή αναστολή σύμβασης, τα όποια έως και σήμερα δεν έχουν φανεί με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι επιδομάτων από το ΕΦΚΑ να μην μπορούν να τα εισπράξουν.

Ø Την τήρηση της Τοπικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Ø Κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων που υπάρχουν αλλά και του Εργατικού νομοσχεδίου που πρόκειται να κατατεθεί στην Βουλή.


Όσα άτομα παρευρεθούν στην συγκέντρωση παρακαλούνται να προσέλθουν με μάσκες και να τηρήσουν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας που προβλέπονται για την πανδημία COVID-19.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΜΑΙΟΥ 2021

ΩΡΑ 17:00 ΜΜ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΡ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ


Σχόλια

εγγραφή

Get new posts by email:

Διαβάστε τα τελευταία Τοπικά Νέα στα Δωδεκάνησα!

Ακολουθήστε τα
Παράπονα Ρόδου στο Google News για άμεση ενημέρωση!

παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

sms

Αναγνώστης: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο προνόμιο για τους εμβολιασμένους από το ότι εμβολιάστηκαν και προστατεύονται, 1. με τα λεφτά του συνόλου των φορολογούμενων, χωρίς αυτοί (οι φορολογούμενοι), να ερωτηθούν, 2. χωρίς αξιολόγηση του εμβολίου, από την επιτροπή αξιολόγησης και 3. χωρίς διαπραγμάτευση, από την επιτροπή διαπραγμάτευσης. Τα παραπάνω είναι υποχρεωτικά για παθήσεις που απειλούν περισσότερους πολίτες, κάθε χρόνο και από πολύ περισσότερο φονικές παθήσεις. Η δικαιολογία: Είναι επείγον, λες και ο καρκίνος κάθεται και περιμένει να συνεδριάσουν οι Επιτροπές!!! Που ζούμε;;;

mms

mms

βίντεο