ροή ειδήσεων

Ξεσπά ο σύζυγος της 44χρονης που πέθανε μετά το εμβόλιο: «Έκανε το AstraZeneca επειδή δεν υπήρχαν ραντεβού για Pfizer» (video)



«Πήγαμε για ένα εμβόλιο και την άλλη μέρα ξυπνήσαμε με τα κηδειόχαρτα στις κολώνες του χωριού»

Καταρρακωμένος από τον αιφνίδιο θάνατο της 44χρονης συζύγου του και μητέρας δύο παιδιών, ο Κώστας Γκουγκουλιάνης ξέσπασε τονίζοντας ότι ήταν υγιέστατη και έσβησε λίγες ώρες μετά από τον εμβολιασμό της.

«Ξεκινήσαμε να πάμε να κάνουμε ένα εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι και την επόμενη μέρα το πρωί ξυπνήσαμε με τα κηδειόχαρτα στις κολώνες του χωριού» δήλωσε απελπισμένος, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι έχασε μέσα σε λίγες ώρες την αγαπημένη του και μητέρα των ανήλικων παιδιών του.

Ο κ. Γκουγκουλιάνης αναφέρει ότι η σύζυγός του είχε τρομοκρατηθεί με την πανδημία και ήθελε να κάνει το συντομότερο το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού: «Δεν είχε τίποτα, ήταν υγιέστατη, αλλά ήθελε να κάνει το εμβόλιο για να γλιτώσει μια ώρα πιο μπροστά, να αποφύγει τον κίνδυνο με τον κορωνοϊό γιατί είχε τρομοκρατηθεί. Ήθελε να το κάνει μια ώρα αρχύτερα».

«Ήθελε να κάνει το Pfizer, αλλά επειδή δεν υπήρχαν ραντεβού για να το κάνει γρήγορα, έκανε το AstraZeneca γιατί υπήρχαν άμεσα ραντεβού» ανέφερε ο σύζυγός της.

newsbreak


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *