ροή ειδήσεων

Διεθνώς ρεζίλι! «Σπόντες» από τους New York Times για το άνοιγμα του τουρισμού με γεμάτα νοσοκομεία και ανεμβολίαστους



Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση μιλούν νυχθημερόν για δήθεν... επιτυχία!

Η κίνηση της κυβέρνησης να ανοίξει διάπλατα τις πόρτες της χώρας στους τουρίστες τη στιγμή που τα νοσοκομεία ασφυκτιούν από πίεση και ο εμβολιασμός δεν έχει προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό, σχολιάζεται σε διεθνές επίπεδο.

Με ένα εκτενές ρεπορτάζ οι «New York Times» κάνουν αναφορά στο άνοιγμα του Τουρισμού της χώρας μας, ενώ η κατάσταση στο ΕΣΥ παραμένει δραματική και τα τρία τέταρτα των πολιτών δεν έχουν εμβολιαστεί.

Με τον καυστικό τίτλο «Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο»: Το νέο στοίχημα της Ελλάδας» το ρεπορτάζ τονίζει ότι η οικονομία της χώρας μας εξαρτάται από τα χρήματα που θα μας αφήσουν οι τουρίστες: «Με τη χαλάρωση των περιορισμών της, η χώρα, που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα δολάρια του τουρισμού, έχει προχωρήσει μπροστά από ένα ευρύτερο σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να καλωσορίσει επισκέπτες από το εξωτερικό» αναφέρει. «Η Ελλάδα έχει ανοίξει ξανά σε πολλούς επισκέπτες στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, ξεπερνώντας τους περισσότερους Ευρωπαίους γείτονές της στην επανεκκίνηση του τουρισμού, ακόμη και όταν τα νοσοκομεία της χώρας παραμένουν γεμάτα και περισσότερα από τα τρία τέταρτα των Ελλήνων είναι ανεμβολίαστοι» σημειώνει το ρεπορτάζ των «New York Times».

Επιπλέον, στο άρθρο αναφέρεται η έκθεση του State Department σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα κατατάσσεται στις χώρες υψηλού κινδύνου λόγω της πανδημίας, ενώ σημειώνει ότι τα κυβερνητικά στελέχη είναι αισιόδοξα και προβάλλουν ως όπλα για την καταπολέμηση της πανδημίας τον… καλό καιρό και τα self tests.

newsbreak

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/5/21 16:34

    Κι όλα αυτά γιατί εγκέφαλοι που ανεβάζουν και κατεβάζουν κρούσματα κατά το δοκούν για να μην κάνουμε Χριστούγεννα και Πάσχα ΔΕΝ μπόρεσαν τελικώς να βρούν την χρυσή τομή. Και αρκετά πολλά για μην βγούμε αλλά και αρκετά λίγα για να έρθουν τουρίστες.Όντως θέλει γερό στομάχι η κυβέρνηση για τέτοιο μαγείρεμα.. Και μέσα σ'όλα στην μέση η παιδεία...ε ρε στελί που σας χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *