ροή ειδήσεων

Survivor spoiler 16/5: Έλληνες και Τούρκοι ενώνονται



Δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Ατζούν μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor 4 που παρακολουθήσαμε την περασμένη Τρίτη στις οθόνες μας , αλλά και μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, την οποία θα δούμε την Κυριακή 16/5.


Μπορεί βέβαια ο Ροδίτης παίκτης να έφυγε από το παιχνίδι λόγω ψυχολογίας, λέγοντας πως πλέον δεν μπορούσε να θυμηθεί εικόνες από την κανονική του ζωή έπειτα από 5 μήνες μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο ο Νίκος έχει σοβαρότερο ακόμη λόγο να φύγει, αφού το πρόβλημα στο πόδι του δεν τον αφήνει να συνεχίσει, παρόλο που θα παίξει στο αγώνισμα.

Επίσης, να σημειώσουμε πως ο Τριαντάφυλλος μπορεί να θέλει να φτάσει ακόμη πιο μακριά στο παιχνίδι, όμως η δήλωση του στον Λιανό και μπροστά σε συμπαίκτες και αντιπάλους να αποχωρήσει, μπορεί να μην σχολιάστηκε, όμως γνωρίζουμε πολύ καλά πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και δεν ξέρει κανείς τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια.

Τι θα κάνει ο Ατζούν για να πάρει παράταση το Survivor 4;


Ο Ατζούν λοιπόν μετά τις δυο αυτές αποχωρήσεις έχει αγχωθεί καθώς δυσκόλεψαν τα σχέδια του για να πάρει παράσταση ενός μήνα το Survivor 4, αφού ουσιαστικά έχασε δυο εβδομάδες επεισοδίων.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, η παραγωγή σκέφτηκε να ακολουθήσει ένα σχέδιο που είχε κάνει και σε προηγούμενο κύκλο. Δηλαδή, να δούμε Τούρκικο και Ελληνικό Survivor να ενώνεται για μερικά επεισόδια. Με λίγα λόγια αντί να παίζουν Κόκκινοι εναντίον Μπλε, να βλέπουμε Τούρκους και Έλληνες, όπως είχε γίνει και σε άλλα Survivor.

Βέβαια, στο τραπέζι έχουν πέσει πολλές ακόμη ιδέες για το πως θα καταφέρουν να κερδίσουν μέρες με σκοπό το παιχνίδι να τελειώσει τον Ιούλιο, ωστόσο αυτό το σχέδιο είναι το πιο επικρατέστερο.

soknews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *