ροή ειδήσεων

Game of Chefs: Χαμός από τις αιτήσεις υποψηφίων και από Ρόδο



Το "Game of Chefs" είναι το νέο ριάλιτι μαγειρικής που έρχεται στον ΑΝΤ1 και σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso" γίνεται χαμός από τις αιτήσεις συμμετοχής.

Μέχρι σήμερα έχουν σταλεί 10.000 αιτήσεις από υποψήφιους παίκτες, που έχουν ένα ευρύ φάσμα ηλικίας (από 18 έως και 55 ετών) και προέρχονται από όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Αρκετές αιτήσεις έχουν γίνει από Ρόδο, Κρήτη, Έβρο, Κεφαλονιά, Σύρο, Μύκονο, Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν και αιτήσεις από υποψήφιους παίκτες που κατάγονται από χώρες όπως Γερμανία, Μολδαβία, Βουλγαρία, Αλβανία, Λίβανος, Μπανγκλαντές, Βιετνάμ, Νιγηρία ακόμα και Κούρδους από τη Συρία.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 2.000 τ.μ., οι διαγωνιζόμενοι θα είναι 24, δηλαδή κάθε σεφ-κριτής θα έχει 8 άτομα στην ομάδα του και στη φάση των "kitchen battles" θα υπάρχουν και guest chefs.

Πάντως υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 που έχει παρακολουθήσει μαγειρικές παραγωγές στο εξωτερικό τόνισε στη διοίκηση του σταθμού ότι η καριέρα σχεδόν όλων των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο ριάλιτι αμέσως μετά το τέλος "απογειώνεται" και επτά στους δέκα προχωρούν στο άνοιγμα πολύ επιτυχημένων εστιατορίων.

enikos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *