ροή ειδήσεων

Τιμήθηκαν διεθνείς φίλοι της Ρόδου



Η εδραίωση της Ρόδου στη συνείδηση των επισκεπτών της ως μοναδικού προορισμού που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις, ενός τόπου διακοπών που σου προσφέρει ότι επιθυμήσεις, αποκαλύπτεται και από το γεγονός ότι επιλέγουν το νησί για διακοπές επί σειρά ετών, συχνά και περισσότερες από μία φορές τον χρόνο.

Η διαχρονική αυτή αγάπη των επισκεπτών για τη Ρόδο και η σαφής προτίμηση τους στο νησί των Ιπποτών, που για τους περισσότερους αποτελεί κυριολεκτικά δεύτερη πατρίδα, επιβεβαιώθηκε και φέτος κατά τις δύο σύντομες και λιτές τελετές βράβευσης επαναλαμβανομένων τουριστών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 16 Ιουλίου 2021 και στις 4 Αυγούστου 2021 αντίστοιχα, στα κεντρικά γραφεία της Διεύθυνσης Τουρισμού στο Μαντράκι, τηρώντας το πρωτόκολλο και εφαρμόζοντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του covid 19.

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Αθανάσιος Βυρίνης παρουσία στελεχών της Διεύθυνσης Τουρισμού βράβευσε επισκέπτες από τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Γαλλία και συγκεκριμένα:

Στην εκδήλωση του Ιουλίου βράβευσε τον κ. Christian Mitrenga και τη σύζυγο του κα Kristel Delvaux από το Βέλγιο που έχουν έλθει στη Ρόδο 26 φορές και διαμένουν στο ξενοδοχείο Platoni Elite. Μαζί τους στη βράβευση ήταν και ο γιός του ζεύγους Daimy ενώ τους συνόδευε η φίλη τους επιχειρηματίας Ειρήνη Παστρικού. Επίσης στην ίδια τελετή βραβεύθηκε το ζεύγος των κ. Elmar Lenzen και της κας Bettina Lenzen που έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο 10 φορές μέχρι τώρα, ενώ μαζί τους ήταν και η κόρη τους Reni και συνοδεύονταν από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Alkmini όπου διαμένουν, τον κ. Μιχάλη Μουσελά.

Στην τελετή βράβευσης του Αυγούστου ο κ. Βυρίνης απένειμε τιμητικές διακρίσεις στους Γάλλους, κ. Herrmann Hubert που έχει έλθει πρώτη φορά στη Ρόδο πριν από 35 χρόνια και από τότε έχει επισκεφθεί το νησί 55 φορές και διαμένει στο ξενοδοχείο Esperos Mare στο Φαληράκι, καθώς και στον κ. Chtistophe Kapps ο οποίος έχει επισκεφθεί το νησί 30 φορές και διαμένει επίσης στο ίδιο ξενοδοχείο.

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν τον αντιδήμαρχο κ. Βυρίνη για την ζεστή υποδοχή και την βράβευση τους συζητώντας μαζί του πόσο αγαπούν το νησί, ότι η Ρόδος έχει ριζώσει στην καρδιά τους, τους έχει μαγέψει η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του νησιού, η ιστορία και ο πολιτισμός που αποτυπώνεται σε κάθε γωνιά του, αλλά κυρίως η ζεστασιά και η φιλοξενία των κατοίκων του.


Ο αντιδήμαρχος με τη σειρά του τους ευχαρίστησε για την αγάπη που έχουν στο νησί μας αλλά και για το γεγονός ότι επισκεπτόμενοι τη Ρόδο όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν στην πράξη, τους καλύτερους πρεσβευτές του νησιού στην πατρίδα τους.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού μοίρασαν στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες πλούσιο ενημερωτικό υλικό της Διεύθυνσης Τουρισμού, μελεκούνια καθώς και δώρα προσφορά των εταιρειών Natura Rodos, Tatakis Wine - και “Throne of Helios” -9D Cinema.

tornosnews

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/8/21 09:21

    ΟΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *